Mám 5 detí. Najstaršia Lily (20ročná) sa mi priznala pred 6 rokmi. Bol to pre mňa šok, moja Lilka mi povedala že je na dievčatá. Potom mi to povedali aj Nicolas, Tereza a Rebeca(14ročny-trojčata). Niežeby mi to vadilo ale... chcem vediet prečo to tak je. Žijeme v Toronte vo veľkom byte. Moj otec vlastní miliónovú firmu. Deti vždy mali to po čom túžili. Chýbal im otec ktorého som im nevedela nahradiť. Odišiel pred 5 rokmi a teraz žije s mladou tehotnou ženou neviem ani kde. Decká vždy zapadli medzi ostatných nemali problém byť populárnymi. K ničomu som ich nenútila a vždy vyzerali tak... Neviem možno hľadám odpoveđ na otázku ktorá otázkou nie je.
@toktoria Jastrabie nad Topľou je v Toronte.... Či Toronto je v Jastrabí nad Topľou..... Máš to poriadne popletené.... Milionová firma.... To z ktorého ústavu píšeš.
kadejaké perly som tu už čítala, ale toto je úplne top 😀 😀 😀 plačem 😀 😀 😀
no ale ak je nicolas na dievčatá, tak je všetko ako má byť, nie? 😀
a teraz vážne (ak sa dá) - neverím... neverím buď tebe alebo tvojim deťom... nemám najmenší problém s homosexuálmi, akceptujem ich, ale je ich tak nízke percento (myslím 4% - ak mám aktuálne info), že reálne nie je možné, aby 4 z 5 detí boli takto orientované
@toktoria podľa mňa počkaj ešte dva roky, snáď sa prizná aj tá najmladšia, nech to máš komplet 😅
@dejnas hlavne ktoré dieťa v 14 v tom má tak strašne jasno, aby s tým rovno išlo za mamou, ktorá ani nevie kde žije... nevie, kde žije otec jej 5 detí, ale vie, že tam žije s tehotnou ženou... ako ozaj veľmi nevydarená téma toto 😀 snáď sa aspoň trochu rozveselíme, kým na to príde admin 😀
@bonaqa2013 ...či Toronto je v Jastrabí nad Topľou? ...aaach 😀 😀 😀
@alaguema píše že bývajú v Toronte. A v registr. Jastrabie nad Topľou.
@toktoria moja a nechovala si ty tie svoje deťúrence dlhé roky kuracím mäsom v ktorom bolo veľa antibiotík a hormonov ???....lebo ak áno, tak sa im od toho mohli v tele "prehangľovať" hormony a skončili ako homosexuálne orientovaní 😀 😀 😀
a dakujem za tému, dobre som sa zasmiala 😀
@bonaqa2013 áno, áno...ja som to celé pochopila. Len ma tak pobavila predstava dva a pol milónového Toronta ako predmestie Jastriabia nad Topľou 😀
Registrácia maj2015 hovorí za všetko,ale teším sa na.komentáre, aspoň si sprijemnim zvyšok.nedele 😉
ako keby tu aj tak nebolo dost hovadin.. 😖
viem, ze na fore sa ma pravo vyjadrit kazdy, ale toto je myslim forum pre mamicky, zeny aj muzo a povedala by som celkovo pre rodinu, v radostiach, starostiach ci problemoch....no niektore temy a otazky tu zacinaju nadobudat kontury hluposti a trapnosti ako z for, kde sa zabavaju mladi ludia..... 🙄
oplatí sa odpovedať ? 🙂 myslím si, že sa máte tak finančne dobre, že tvoje deti už nevedia, čo od rozkoše, alebo si iba z teba uťahujú ....a ak je to všetko pravda, tak chybu si urobila práve tam, že si im dala všetko, čo chceli .... ja mám 2 deti (1 s onko diagnózou), ver, že nedostávajú všetko, čo si zažiadajú, ale dostanú všetko, čo je potrebné pre ich zdravý vývin a v rámci našich finančných možností ....
Ak to naozaj nieje vtip tak je to možno tým že vás partner opačného pohlavia v minulosti sklamal a oni to od vás počúvali stale dokola a oni tiež nechcú byť sklamané z nevydareného vzťahu (aj keď žiadny vzťah nieje stopercentný - ani ten homosexualny). Ale sú to dosť mladí ľudia na to, aby sa to ešte mohlo zmeniť. Človek sám seba spoznava celý život.
Kedy bude koniec tohto sveta?
😀 😀 😀