4 z 5 detí sú homosexuálne. Kde som spravila chybu?

toktoria
17. máj 2015

Mám 5 detí. Najstaršia Lily (20ročná) sa mi priznala pred 6 rokmi. Bol to pre mňa šok, moja Lilka mi povedala že je na dievčatá. Potom mi to povedali aj Nicolas, Tereza a Rebeca(14ročny-trojčata). Niežeby mi to vadilo ale... chcem vediet prečo to tak je. Žijeme v Toronte vo veľkom byte. Moj otec vlastní miliónovú firmu. Deti vždy mali to po čom túžili. Chýbal im otec ktorého som im nevedela nahradiť. Odišiel pred 5 rokmi a teraz žije s mladou tehotnou ženou neviem ani kde. Decká vždy zapadli medzi ostatných nemali problém byť populárnymi. K ničomu som ich nenútila a vždy vyzerali tak... Neviem možno hľadám odpoveđ na otázku ktorá otázkou nie je.

mapa
17. máj 2015

😀 😀 😀

bonaqa2013
17. máj 2015

@toktoria Jastrabie nad Topľou je v Toronte.... Či Toronto je v Jastrabí nad Topľou..... Máš to poriadne popletené.... Milionová firma.... To z ktorého ústavu píšeš.

sissy27
17. máj 2015

kadejaké perly som tu už čítala, ale toto je úplne top 😀 😀 😀 plačem 😀 😀 😀

dejnas
17. máj 2015

no ale ak je nicolas na dievčatá, tak je všetko ako má byť, nie? 😀
a teraz vážne (ak sa dá) - neverím... neverím buď tebe alebo tvojim deťom... nemám najmenší problém s homosexuálmi, akceptujem ich, ale je ich tak nízke percento (myslím 4% - ak mám aktuálne info), že reálne nie je možné, aby 4 z 5 detí boli takto orientované

sissy27
17. máj 2015

@toktoria podľa mňa počkaj ešte dva roky, snáď sa prizná aj tá najmladšia, nech to máš komplet 😅
@dejnas hlavne ktoré dieťa v 14 v tom má tak strašne jasno, aby s tým rovno išlo za mamou, ktorá ani nevie kde žije... nevie, kde žije otec jej 5 detí, ale vie, že tam žije s tehotnou ženou... ako ozaj veľmi nevydarená téma toto 😀 snáď sa aspoň trochu rozveselíme, kým na to príde admin 😀

alaguema
17. máj 2015

@bonaqa2013 ...či Toronto je v Jastrabí nad Topľou? ...aaach 😀 😀 😀

dejnas
17. máj 2015

@sissy27 v to dúfam 😀 😀 nuda v nedeľu večer, manžel kuká hokej, mňa to nebaví

bonaqa2013
17. máj 2015

@alaguema píše že bývajú v Toronte. A v registr. Jastrabie nad Topľou.

nikawero12
17. máj 2015

@toktoria moja a nechovala si ty tie svoje deťúrence dlhé roky kuracím mäsom v ktorom bolo veľa antibiotík a hormonov ???....lebo ak áno, tak sa im od toho mohli v tele "prehangľovať" hormony a skončili ako homosexuálne orientovaní 😀 😀 😀
a dakujem za tému, dobre som sa zasmiala 😀

alaguema
17. máj 2015

@bonaqa2013 áno, áno...ja som to celé pochopila. Len ma tak pobavila predstava dva a pol milónového Toronta ako predmestie Jastriabia nad Topľou 😀

cuculiatko88
17. máj 2015

Registrácia maj2015 hovorí za všetko,ale teším sa na.komentáre, aspoň si sprijemnim zvyšok.nedele 😉

klincek
17. máj 2015

ako keby tu aj tak nebolo dost hovadin.. 😖

cecilia68
17. máj 2015

@toktoria Pri piatich deťoch sa nudíš?

jeennyv
17. máj 2015

viem, ze na fore sa ma pravo vyjadrit kazdy, ale toto je myslim forum pre mamicky, zeny aj muzo a povedala by som celkovo pre rodinu, v radostiach, starostiach ci problemoch....no niektore temy a otazky tu zacinaju nadobudat kontury hluposti a trapnosti ako z for, kde sa zabavaju mladi ludia..... 🙄

laurika26
17. máj 2015

oplatí sa odpovedať ? 🙂 myslím si, že sa máte tak finančne dobre, že tvoje deti už nevedia, čo od rozkoše, alebo si iba z teba uťahujú ....a ak je to všetko pravda, tak chybu si urobila práve tam, že si im dala všetko, čo chceli .... ja mám 2 deti (1 s onko diagnózou), ver, že nedostávajú všetko, čo si zažiadajú, ale dostanú všetko, čo je potrebné pre ich zdravý vývin a v rámci našich finančných možností ....

miriam2908
17. máj 2015

Ak to naozaj nieje vtip tak je to možno tým že vás partner opačného pohlavia v minulosti sklamal a oni to od vás počúvali stale dokola a oni tiež nechcú byť sklamané z nevydareného vzťahu (aj keď žiadny vzťah nieje stopercentný - ani ten homosexualny). Ale sú to dosť mladí ľudia na to, aby sa to ešte mohlo zmeniť. Človek sám seba spoznava celý život.

mamulka211
17. máj 2015

Kedy bude koniec tohto sveta?