Som stredoškoláčka a v piatok mám mať 3hod po sebe telesnú výchovu ☹️ celkom sa toho bojim je to vôbec normálne ?😓
Je to dosť "od veci" že vám to dali takto nakopu. Pravdepodobne sa inak nedalo. Na druhu stranu to ale znamená, že piatok budete mat celkom chill. Za mňa lepšie ako 3 hodiny matiky alebo chémie, pripadne skúšania, testov... 😬🤯 medzi hodinami budete mat predpokladám aj prestávky. Nemusi to byť úplne zlé
@haley7897 no to hej , len sa trošku bojim toho profesora že ma necha cvičiť 3 hodiny 😬 a najhoršie je to že k športu nemám veľmi dobrý vzťah
@estrella5 aj ja si to myslím, skoro dospelých ľudí nútiť cvičiť je také čudné no a ešte k tomu tu sa telesná aj znamkuje a kľudne môžem prepadnúť ☹️
Nikto nebude vládať cvičiť 3 hodiny v kuse. Podľa mňa to vyzerá skôr na vcelku stress free piatky. Minimálne tie tri hodiny vieš, že nebudú žiadne testy, žiadne extra sústredenie sa. To znie celkom fajn
3 hodiny je skutocne vela aj na cloveka, co sportuje pravidelne... tiez by som sa ohradila ako rodic, keby mi dieta donesie takyto kreativny rozvrh a to moji teda su zvyknuty sportovat dost...
mne to nepríde normálne, to máte taký rozvrh, alebo to je výnimočné?
To na akej skole su 3 hodiny TSV? Normalme byvaju 2/ tyz. Aj dcera mava od 1.rocnika na sš dvojhodinovku, nemaju svoju telocvicnu, maju to cca 10 -13 min od skoly, tak preto to mavaju takto
3 hodiny telesnej ta sebou? To ste na nejakej zvlášť športovej skole?
Lebo inak si to neviem predstaviť, to co je ta somarina, porazilo by ma toľko cvičiť v kuse.
Na strednej na telesnej uz skoro nikto z nas necvicil a na zakladke som telesnu neznasala 😅
@estrella5 a potom to tak vyzera ze deti su obezne
@estrella5 presne takýto istý názor mám aj ja , a ešte k tomu potom spotená a unavená komplikovaným cestovaním domov
@andrea_prestastna áno, lebo práve kvôli tým dvom či trom hodinám tsv by určite bolo menej obéznych ľudí. 🤦♀️🤦♀️
Telesná výchova často žiakom zabíja vzťah ku športu.
@autorka určite máte školskú radu a predsedu triedy, ak by celá trieda radšej mala iný rozvrh, tak oslovte triednu učiteľku a povedzte jej, že by ste chceli skúsiť požiadať o upravenie. Nám to prešlo, možno budú ochotní a nájdu riešenie.
A ak to ostatným nevadí, tak toho moc nespravíš.
Bože ja si pamätám, tuším to bol 3.rocnik na SŠ, že nám dali v piatok 5.a 6.hodinu telesnú, no hádaj, koľko báb tam bolo?? 😂😂 Profesor už bol z nás až chory 😂 vo stvrtaku nám hneď na začiatku roka povedal, že budeme môcť cez telesnú robiť čo budeme chcieť, fitko, stolny tenis, len nech mu preboha chodíme na hodiny! Všetky sme boli nastupene kazducku hodinu, lebo to nechal na nás, išli sme do fitka a tam sme si všetky spolu zamakali
@lenka2710 tak toto by sa mi oveľa viac páčilo ako skákať cez kozu a podobne 😁
@estrella5 ved ok pohoda. Ja som telesnu napr mala rada ci sme cvicili splhali 12minutovky atd. A napr nikdy ucitelka ci profesor nemal problem ak niekto povedal ze sa mu nechce alebo nevladal ze si chcel oddychnut. Cize nemyslim si ze autorka bude tri hodiny vkuse cvicit do odpadnutia
Praveze v dnesnej dobe je velmi dobre,ze mate telesnu. Sice 3 hodiny po sebe su dost,ale aspon stihnete vsetko. My sme na strednej hravali basketbal,volejbal nenavidela som to,lebo neznasam kolektivne sporty. Zato taky beh,skok do dialky a vsetky individualne som mala rada. Zalezi od ucitela,ak bude fajn,da sa to prezit. Ak bude nanic,budes to musiet prezit.
Tri hodiny cvicenia uprimne ved taky dlhy trening ma malokto... klasika su 1,5h sety... potom proste dochadza kondicia a dochadza koncentracia...mne decka robia +/-8h sportu do tyzdna, plus jasne telesna v skole...kondicku maju vybornu, ale pri predstave, ze ich tri hodiny niekto nahana tiez by bol proste protest odo mna jasny... pretoze je to pretazovanie organizmu na velmi dlhy cas... tam treba davat pauzy na pitie, jedlo, ved za tri hodiny pohybu cloveku aj paradne klesne cukor... aspon teda ja nevidim nic pekneho na takomto rieseni a obezite uprimne to nijako nezabrani... 3h behajuce obezne dieta si akurat tak klby donici a stravovat sa kvoli tomuto 1x v tyzdni tiez inak nezacne... a ani ho tie tri hodiny po sebe nespasia... pokial sa nebude hybat pravidelne aj ine dni...
Tri hodiny za sebou je fakt veľa, jedine, že nemáte telocvičňu vo vašej škole a musíte dochádzať, ale aj v tom prípade by dvojhodinovka úplne stačila...telesná sama o sebe nemusí byť zlá, no nemala by byť znamkovana, veď každý má talent na niečo iné ...nie znamkovat koľko zhybov spravi na hrazde alebo koľkokrát sa trafí do koša ...mali by to robiť nejakou hravou formou, aby ste si mohli vybrať čo chcete robiť a nie potom ma veľa žiakov odpor k tomuto predmetu...veď kto chce sa bude hýbať a športovať aj tak a koho to nebaví tak ho ani tie 3 hodiny nespasia
@adriena9 pravda inak moji takto chodia 2,5h zo skoly plavat ako "sport" v druhom rocniku... 2*20 minut autobusom, kym sa zbalia, oblecu, vyzlecu zaplavaju potom sprcha, vyfenovat a kym sa dopracuju do skoly... trva... mozno prehliadla nejaku takuto info...
Čoho sa bojíš? Veď nebudeš tri hodiny behať ani skákať cez kozu