19-ročná dcéra mi nechce predstaviť jej kamaráta

5. aug 2024

Moja dcéra mi nechce predstaviť jej "kamaráta " ako ona tvrdí.
Chodí za ním dosť často . Aj niekoľkokrát za mesiac. Ja ani neviem čo to je poriadne za človeka . Pýtala som sa jej či s ním niečo má. ( Dcéra býva s jej priateľom už viac ako rok ) ona sa ešte urazila že nič že čo si o nej myslím . Snažila som sa dohovoriť jej priateľovi že prečo ju púšťa samú za cudzími ľuďmi . Ten ma odbil že on jej nemá čo zakazovať a že on vždy vie kde sa nachádza a kam ide . Som sklamaná. Prečo je správanie mojej dcéry takéto ? Kebyže s tým jej kamarátom nič nemá tak jej asi nevadí toľko aby som ho spoznala . Pýtala som si od dcéry na neho kontakty ale nechcela mi ich dať .
Čo by ste robili v tomto prípade? ( Dcéra má 19)

pribinak
5. aug 2024

Jeziiis, ty si ale otravná. Má 19 nie 9

viestta
5. aug 2024

Je dospela, zodpovedna za seba aj za svoj zivot. Bolo by na case si to uvedomit

solange7
5. aug 2024

Nestaraj sa do svojej dospelej dcery. Inak ta odstrihne.

petamich
5. aug 2024

Tvoja dcera je dospela, svojpravna (predpokladam), takze absolutne nechapem, preco jek takymto sposobom lezies do sukromia

Velmi razne by som ti to vysvetlila, riesit to s jej partnerom, to uz je totalne cez ciaru

solange7
5. aug 2024

Toto je uplne chore. Neverim, ze toto pise niekto vazne.

ivik4
5. aug 2024

Kontakty na neho ? Jezis , ty si dobra stihacka 😃

adulka07
5. aug 2024

Je dospelá a už nebýva doma...má priateľa a nechce predstaviť kamaráta... Mala by si jej viac dôverovať a nie pátrať a zháňať číslo..

viestta
5. aug 2024

@ivik4 presne, nejaka starostliva maminecka ho bude kadrovat... Uplne chore

alex49
5. aug 2024

Wtf, pýtala si kontakty na kamaráta, čo si mu chcela vynadat, prečo sa stretáva s dospelou samostatné žijúcou osobou? Dcéra vie prečo sa odsťahovala a prečo ti nebesia na, nos svojich kamarátov. Už vidím ako by, si ho posadila pred lampu a vypocuvala ho ako policajt.

lienka.7
5. aug 2024

@autorka pokial to nevadí jej priateľovi, ze lózí za cudzím chlapom, tak ty s tým veľa neurobíš...

oktobermimi
5. aug 2024

No, mna by hlavne ako tvoju dceru urazilo tvoje zmyslanie ze vobec z tym chalanom hned nieco musi mat🙄🤦‍♀️...a v druhom rade, co si myslis ze hned ako ma priatela musi mat uz len kamaratky alebo kotvu a byt doma a totalne zakazany akykolvek kontakt z muzamy? To takto budes chciet aj kontakty na chlapov z roboty lebo sa snima stika v praci? Ci co ty kokos, chora zena na hlavu daj sa liecit tvoja dcera je dospela osoba zijuca vo spolocnej domacnosti z priatelom tu uz neplati pokial si pod mojou strechou...

januska12323
5. aug 2024

Mala by si ísť za policajtku, tam majú lezenie do súkromia v náplni práce. Dcére odporúčam aby za tebou chodila raz mesačne a rozprávala len o počasí.

cacianka
5. aug 2024
lavender94
5. aug 2024

A ako si to predstavuješ? Že dobrý teta, ja som kamarát xy a prášil vám dcéru.
Jej priateľ je s tým v pohode, čo znamená, že všetko je na poriadku a ty sa nemusíš trápiť. Pravdepodobne ak by s ním aj spávala, asi by ti nehovorila, že za tým človekom chodi pravidelne. To nedáva logiku.
Ja ju úplne chápem, že sa odsťahovala v momente ako to bolo možné.

lindous
5. aug 2024

Ja by som bola povedala, že sa za teba proste hanbí, boji sa, že sa ho budeš vypočúvať a podobne, keď ešte aj do jej priateľa kvôli tomu rýpeš… a vlastne ani si neviem predstaviť tu situáciu, v ktorej by vás zoznamovala a prečo by s ním mala ísť k tebe, keď tam ani nebýva… keby ma nejaký kamarát zavolá, že ma chce zoznamovať s rodičmi, asi by ma trochu vydesil, že ma berie ako niečo viac 😅

minenkak
5. aug 2024

A prečo ťa to zaujíma,chceš ho na sex?

anjelicek26
5. aug 2024

Ako áno je to cez tlačiť na to týmto štýlom... na druhej strane, keď mi dieta ide von, chcem aspoň cca vedieť kde kam s kým.. a aj moja už má 18, ale viem to vždy, ze ide smer kino, vecera, rande a kedy sa cca vrati a kym bude byvat doma to ako spravny spolubyvajuci ocakavam ako informaciu🤣🤣 Rovnako mi pošle spravu,ked menia location, ked sa rozhodne u priateľa ci kamošky prespať.. alebo keď ju mam volakde vyzdvihnut, že v podniku sú divni chlapi.. aj take sme už mali😶

Viac ako je ti ona ochotná povedať- vedieť nepotrebuješ... už sú tie baby dospelé..

autor
5. aug 2024

@anjelicek26 veď ona mi tiež bez hanby napíše že ide zase za ním . A ja sa jej pýtam že prečo zase . Píše mi že idú tam a tam. Niekedy mi ani neodpíše. Rovno mi povie že majú program na celý víkend a to je všetko. Ja jej vždy napíšem že prídem po ňu . Ale ona sa oduje že načo ja vraj zase vymýšľam,že mám prestať ona si vraj pôjde vlakom .

jaskolka
5. aug 2024

Preboha, načo také veci robíš? Je plnoleta, zodpovedna sama za seba.

anjelicek26
5. aug 2024

A prečo by sa mala hanbiť, že ma program? Podľa mňa jej proste ideš tou prehnanou starostlivosťou na nervy.. už nemá 12....keď to pôjde takto dalej, odstahuje sa 300km ďaleko a prestane dvíhať mobil....

autor
5. aug 2024

@anjelicek26 Tak mne to príde divné že má program s nejakým jej kamarátom. Spolu chodia do reštaurácií, kino, prechádzka. Už sa mi stihla aj pochváliť že spoznala jeho rodičov. Dokonca bola pozvaná na oslavu nejakú rodinnú. Úplne cudzí ľudia ju budú niekam pozývať. Príde mi to divné.

zuzana76
5. aug 2024

tak mne je zvlastne, ze dcera zije s priatelom a chodi von s inym kamaratom, aspon takto som to pochopila, ale tak je to jej vec a jej priatela

viestta
5. aug 2024

jezkovi oco, to aka priehladna vyhovorka na to aby si ju kontrolovala, ze prides pre nu. Na urovni siestej triedy ZS. Ako sa tam dostala, tak sa dostane spat.
Si ty vobec v poriadku? Vypytovat sa jej partnera, pytat si kontakt na kamarata, chodit pre nu na akcie... Je mlade dievca, ma si uzivat mladost, chodid s partiou po svete, chodit na kacie, vylety, stretavky, oslavy. Ci uz ma sediet doma, priviazana o radiator len preto, ze ma priatela? Mozno to ani nie je priatel, len vyhovorka aby nemusela byvat u teba. Mozno su len spolubyvajuci aby sa jej znizili naklady. Mozno s tym priatelom maju dohodu, ze kazdy zije svoj zivot, lebo nemaju ziaden vztah, len su uvedeni na najomnej zmluve. Akokolvek je to, chapem tvoju dceru, ze utekala od zeba v prvom momente ako sa dalo. Bud tej lasky, zbehni do suflika so sitim, vyber noznice a konecne odstrihni tu pupocnu snuru. Po devatnastich rokoch je uz pomaly aj neskoro na taky ukon.

maminkadeticiek
5. aug 2024

Ani sa necudujem ze ta nechce predstavit.Nie si normalna.

denithestrange1993
5. aug 2024

Nejedna sa o dieta,cize o jej znamostiach,kamosoch,priateloch ti nemusi referovat.

konikmodry111
5. aug 2024

Prepáč ale mne ako 18 ročnej nikto nevypisoval kde som a s kým som. A to som sa odsťahovala z domu už ako 18rocna. Ona býva preč od teba a ty chceš čo ? Aby ti každú hodinu hlásila že kde je a s kým ? S takýmto správaním ti dcéra už nebude hovoriť vôbec nič, v najhoršom prípade ti bude klamat. Tak si vyber.

karolinakovac
5. aug 2024

Mne toto robila mama, odsťahovala som sa 200 km, občas mi to robí aj tak, že príde ku mne na vikend, zavola mi ze je na stanici a ide za mnou...a to mam 30 rokov..,zahcvilu idem sa odsťahovať do Kanady, aj kvôli sebe, ale hlavne aby som mala od nej a celej rodiny svätý pokoj bez kontroly...a už totalne selektujem veci čo jej poviem, zo sukromia jej vôbec nič nehovorim..táto prehnana kontrola ma úplne opačný efekt. Pozor aby si dcéru nestratila, tak ako pomaly moja mama stratí mna....

diewcatqoo
5. aug 2024

Vazne si si pytala kontakty? A ak by ti ich dala, tak co.. zavolala by si mu s vysluchom? To by ti nebolo trapne? Ako sorry, ja som tiez matka, ale toto je dospele dieta.

ssimusska
5. aug 2024

Pane bože nechaj ju dýchať. Keby mi toto moja mama začne robiť, tak by to dosť poškodilo náš vztah. Som rada že jej to nikdy ani nanapdlo.

alex49
5. aug 2024

Dcéra môže mať aj 20 kamarátov a 5 frajerov, teba do toho veľké nič. Už si ju vychovala, odsťahovala sa, žije s priateľom a ten jej verí. Už jej nemáš čo zasahovať do života.