Je v pohode ak sa 18 ročný chalan zaľúbi do 14 ročného dievčaťa?
Vedia obaja, že slečna je ešte “pod zákonom”? Pre istotu by som na to aspoň 1 upozornila
@chalan18 a ešte mi vysvetli čo znamená to slovo zamilovlovanie?
@stellarstar chce proste aby sa mala čo najlepšie, je pri nej nervózny a bojí sa o nu lebo si viac lrát ublížila
@seahorse27 nechce, len ona bol s dvomi, ktorý to od nej chceli
@chalan18 to nie je tvoja vec, co chceli od nej ti dvaja. Podstatne je, ze ty to od nej nechces. Ak ti bude stacit vodenie za rucicky a pusinky, moze ti byt jedno, ako ta ostatni budu volat 🙈 Riesis uplne nepodstatne veci..,
Skús sa porozhliadnuť po staršej.
Za mesiac môže mať 15 rokov a potom čo? Už môže s ňou spávať? Dnešné dievčatá sú hodne vyspelé, aj keď ešte naivné a nedozrete. Držať za ruku sa môžete, žiaden sex. A či ťa budú volať pedofil? No, určite sa dakto nájde...
Nájdi si seberovnú a nechaj dievčatá zo základky tak
@chalan18 ja nechápem ako 14 ročná stihla chodiť už s 2 zlými chlapcami. Kde sú rodičia, že toto dovolia? Každopádne, ty si dospelý, tak porozmýšľaj nad týmto: 14 či 15 to je jedno. Ak v jednom aj v druhom prípade ste obaja veľmi nezreli nato, aby ste svoj "vzťah" posunuli. Takže maj rozum a neurob hlúposť, ktorú budeš veľmi dlho ty a aj tvoje dievča ľutovať.
@chalan18 4 ročný vekový rozdiel je oka, ALE je rozdiel 26 ročný+22 ročná a 14 ročná+18 ročný. Keď porovnám aké názory, náhľad na svet, skúsenosti atď som mala keď som mala 14 a 18, je to radikálny rozdiel. Aj keby niečo k tebe cítila, si dospelý a ona je ešte de facto dieťa, takže je dosť pravdepodobné, že by sa vzťah do 2 mesiacov rozpadol.
Ta 14rocna slecna este ani nevie, co od zivota vlastne chce. Este 20x zmeni postoj a nazor, nez dojde do nejakeho toho stabilnejsieho veku.
Mate len cca 2% sancu, ze to prelezie cez dospievanie a vydrzi az do manzelstva a deti.
Najskor ale by to fungovalo polroka uzasne, druheho polroka ako-tak. A cca o rok-dva uz bude kazdy s niekym dalsim. Po byvalej laske akurat nejake tie spomienky.
@cosmic_origin tak ale baby dospievaju skor, ona povedzme moze byt mentalne na 16,17, a vyzorom ani nehovorim, a on zas moze byt mentalne aj vyzorovo na menej...mne v 14 tipovali 18,ci uz vyzorom alebo spravanim :D
@moonlight1210 a 18 rocny to vie? Ja som bola v tom veku asi najstratenejsia v zivote, samozrejme nemusi to byt ich pripad
Moj muz mal takto prvy vztah, on mal 18 a ona mala tesne pred 15 narodeninami. Slusne normalne rodiny. Studovali gymnazia. Rodicia to vedeli. Chodili spolu 4 roky.
@caroline_ jasne, toto je celkovo turbulentny vek na vztahy i kadeco ine (13-24).
Tu vsak chapem, ze 18 si robi nadeje na 14tku, ktora ale zatial zaujem nema. Zalubeny je len on.
Takze sa teraz vysvetluje jemu.
@chalan18 teraz som sa pousmiala,môj manžel mal 18 a ja 14,ked sme sa zoznámili. Sme spolu 25 rokov, 2 deti, 2 psy, 30 sliepok, ďalej nemenujem😁, iba toľko, že nám je spolu fajn, a nikdy by som nemenila. Rozum som ale mala už vtedy a vedela som, čo od života chcem a čo je priorita.
Môj otec sa tak zamiloval do mamky💗narodila som sa o 4 roky neskôr🤣🤣🤣ale to už je vedľajšie....
Je to v pohode, ak od nej nechce sex 😃