17-ročný syn si našiel staršiu frajerku

19. nov 2024

Ahojte, ešte predtým než prejdem k hlavnému tak chcem povedať že nie som typ matky ktorá by zakazovala svojim deťom vzťahy ale s niečím takýmto som sa ešte nestretla a chcela by som počuť názor niekoho iného na moju situáciu. Mám 17-ročného syna, celkom slušný, až na občasné pubertálne výstrelky nič výnimočné. Ale k veci, predtým veľmi nespomínal žiadne dievčatá (viem že je to v tomto veku asi normálne a my rodičia sme v tomto už podľa nich mimo koľaj) a všímala som si už asi týždeň že trávi viac času na mobile a nevenuje sa tým istým aktivitám ako predtým a všetok čas venuje mobilu. Predvčerom v noci som neodolala a keď zaspal tak som sa mu pozrela na upozornenia na telefóne z instagramu a pozrela som si to dievča cez svoj profil. Podľa popisu má 23 rokov a vtedy som ostala celkom zaskočená, keďže ja vo svojich 23 rokoch by som si nemala ani čo povedať so 17 ročným chlapcom… Viem, o pár mesiacov je dospelý, ale myslíte že by som ho s tým mala konfrontovať, riešiť to alebo je to v tomto veku už bezpredmetné? Budem rada za všetky názory, poprípade podobné skúsenosti. 🙂

veronika2316
19. nov 2024

Určite nie už len to že sa 17 ročnému hrabes v telefóne je narušenie súkromia a dôvery. Je skoro dospelý aj keby chodí s 50 ročnou ty s tým nič nenarobila maximálne si pokazia vzťah so synom . 6 ročný rozdiel nie je tak veľa a preboha veď sa nejdú brať dýchaj

ivik4
19. nov 2024

Tak za mna nic strasne , vekovy rozdiel fakt nieje vobec velky a navyse ako sama pises, bude dospeli. Ja som bola mladsia a frajera mala starsieho. Rodicia o tom vedeli

lindous
19. nov 2024

Ak je toto náhodou naozaj, z upozornenia na mobile si ako prišla na to, že je to jeho frajerka a že si len nevypisujú? 😅 keby ma mama ako 17 ročnú konfrontovala s tým, že si pozerala môj mobil a "prestalkovala" ľudí, s ktorými si píšem, určite by si tým zaručila, že by som sa jej nezverila už s ničím...

pribinak
19. nov 2024

Podľa nadpisu som si myslela že si našiel nejakú 32 ročnú slobodnú mamičku

Ukludni sa, je takmer dospelý, možno vyzerá a posobi staršie. Možno tá 23 ročná slečna je nejaké dievčatko a stratí sa vedla tvojho syna

A nehrab sa mu v mobile. Čo má 10 rokov ….

nikaeli
19. nov 2024

Nedávno tu bola opačná diskusia. Nejaká slečna písala, že sa zaľúbila do 17-ročného spolužiaka, ktorý je od nej o 5 rokov mladší...
Môj manžel je o 5 rokov mladší, no randiť sme spolu začali keď už aj jemu ťahalo na 30 🤷🏻‍♀️

cindirela346
19. nov 2024

Mala som 17, keď som sa spoznala s mojim terajším mužom ☺️ on mal vtedy 31, spolu sme už 18 rokov 🥰 Rodičom som to povedala a ich slová boli aby som hlavne bola šťastná

sisska96
19. nov 2024

@nikaeli A predpokladám hučali do nej, že čo si dovolí. A teraz je fajn chodiť s neplnoletým deckom

iwesska
19. nov 2024

Boze,ja ze napises,ze zbalil nejaku 40-tku a on ma len o kusok starsiu babu🙈

klotildabazarik
19. nov 2024

A coho sa konkrétne bojis? Pouc ho ako pouzivat kondomy a nemas sa coho obávať😂

lilo96
19. nov 2024

Ahoj mojej kamošky mama mala kamošku a stalo sa jej niečo podobné takže blízka skúsenosť... Jej dcéra jej skoro dva roky tajila vzťah s o 16 rokov starším chlapom.... Trvalo dlho ale musela sa s tým zmieriť sú spolu doteraz.. Sú už manželia a majú spolu dieťa... Ona mala 16 on 32... Je to už pár rokov dozadu.. Ale funguje im to... Dcéra má už 30... Áno je to rozdiel či je starší chlap alebo žena.. Ale ten vekový rozdiel čo píšete vy nieje až tak markantný... 🙂

terka402
19. nov 2024

Nepotešilo by ma to.

januska12323
19. nov 2024

Je to len pár rokov, nerob z toho tragédiu a nehrab sa mu v mobile. Tatko by s ním mal prebrať ochranu a už len dúfať, že bude mať rozum.

hsara99
19. nov 2024

Keby v 17 zistím, že si sa mi mama hrabala v mobile, veľmi vážne by to narušilo celý vzťah a dôveru. Nič osobne by odomna už v živote nepočula.

sante81
19. nov 2024

Môj syn má 15 a nebola som mu v mobile ani raz - to len do budúcna, ak by tvoje dieťa na to prišlo, strácas dôveru.

cimage
19. nov 2024

Ten vekovy rozdiel nie je nic strasne. Myslela som si, ze ma nejaku 40tku, to by uz bolo na zamyslenie. Len sa mu nepriznavaj s tym hrabanim v telefone, lebo to sa urcite nepotesi.

anjelicek26
19. nov 2024

Kusni si do jazyka.. ak syn zisti,že si sa mu hrabala v mobile a cítala intimne veci s priatelkou, tak si u neho skoncila..

nelili1978
19. nov 2024

No, poviem ti len toľko, že aj keď sa postavis na hlavu, nepohnes s tým,pokiaľ on nebude chcieť. Ver mi, ten 6 ročný rozdiel je nič a najmenší problém

sara07
19. nov 2024

úplne v pohode, nič by som neriešila , 6 rokov je nič, ved sa nejdu brat ani podobné
pokial to nie je 40 ročna mamička s 3 detmi vôbec by som si hlavu nelamala
a pochopenie že sa mu hrabeš v telefone asi nedostaneš,

nikpa
19. nov 2024

Ten vekový rozdiel nie je žiadna tragédia. Môžeš sa tešiť, že si našiel rozumné dievča a nie 16 ročnu pubertiacku. Aspoň ho volacomu priuči 😄

daniela1911
19. nov 2024

Veď ale ty si videla len upozornenia na ploche, žiadne správy… nevieš čo si píšu, môžu byt kamaráti, môžu byt zamilovaní a zoznamujú sa a pod. Týždeň je syn “iný” a ty už nespíš a sliediš. Hanbím sa za teba. Keby si napísala, že chodí za školu a spáva s vydatými ženami, tak chápem tvojmu strachu a tiež by som ho konfrontovala, ale ty rozmýšľaš či takmer 18r syna konfrontovať, že sa zoznamuje s mladým dievčaťom. Modli sa, aby to nikdy nezistil, lebo ti už nepovie nič.

terezkaarthuramax
19. nov 2024

Je vela takych parov.

arianna25
20. nov 2024

Sú páry, kde je žena aj o viac rokov staršia a nemyslím si že by mala mať nejaké zle úmysly 😊

andymady
20. nov 2024

Určite konfrontovať nie, len sa opýtať, ako sa má. Je skoro dospelý, ocení keď pôjdete na kávu a poklebetíte ako kamaráti. V istom veku potrebujeme mať spriaznené duše namiesto "mamy a otcov - usmerňovateľov".

johanka21
20. nov 2024

To máš zbytočné, pretože zakázané ovocie najviac chutí... On musí na to prísť sám.

tianna
21. nov 2024

Určite to nerieš, 23 je úplne v pohode. Prečo by si nemali čo povedať? Zrejme máš rozumného, na svoj vek vyspelého syna a povedať si čo majú 🙂 moja najlepšia kamarátka je odomna o 8 rokov mladšia a keď mala cca 16 a ja 24 sme si už rozumeli perfektne a dokázali presedieť na káve či v pizzerke hodiny 🙂 ja ju poznám od jej detstva, skôr sme boli najprv ako sestry, ale cca od tých jej 16 sme naozaj naj kamarátky a môžem ti povedať že s rovesníčkami si práveže absolútne nerozumiem 🤣 a to mám 38.

margetakuska
21. nov 2024

No tak takto, moja kamoška mala 22 keď začala chodiť so 17ročnym, zo začiatku to bolo fakt divné, ale vzali sa keď mal 19, jeho rodičia neboli moc nadšení... Sú spolu už 12 rokov, majú 4 deti a sú šťastní😉

luccija
21. nov 2024

Nejde sa ženiť🙂tiež by ma to netešilo, ale možno z toho budú 2 stretka.Skor by som nenapadne zisťovala či sa mu niekto páči atď...nikdy nehovor, že si mu bola v mobile.Vek nehrá rolu možno je na jeho mentálnej úrovni oni len skúšajú ešte bude veľa takých veci.Mozno máš vyspelejšieho syna a ona ani nevie koľko má rokov.

lujza123
22. nov 2024

Ja som nad tymto rozmýšľala, nakoľko mám 15 ročnú a jasne ze ten jej prvý vážny vztah je už niekde za dverami …

Podľa mňa nejde ani o to ze je staršia, ale skratka ze už nejaká JE. S tým človek ráta, ale ked sa to stane isto to prekvapí pretože ten výber zaručene nebude podľa našich predstáv. Ber to z tej lepšej stranky, 6 rokov je v tomto veku dosť, ale stále v pohode a väčší prúser by bol keby je o 6 rokov mladšia 🤷🏼‍♀️ alebo nejaká feťáčka, socka, slobodná mamička so 7 mimi harantami od 7 mich otcov atd …

Ved povyzvedaj nenápadne či niekoho nemá, ale určite sa mu nepriznaj ze si sa mu hrabala v mobile