17 ročná dcéra má problémy s menzesom. Poradíte?

ruzena38
13. nov 2014

Mam dceru ktora ma 17 rokov ma problemy z menštruaciou ,aj teraz jej meškaju boli sme za lekarom pichol jej injekciu ale dcera nedostala menzes ,lekar jej robil ultrazvuk aj krv jej bral aby vylučil tehotenstvo a tak jej pichol druhu injekciu ale moja dcera ešte stale nedostala menzes ,ma priatela z ktorym mala pohlavny styk a mala plodne dni a ja neviem čo mam robit poradte mi ako dalej postupovat som v koncoch.Dakujem

bombonka
13. nov 2014

ak je tehotná tak vyvolávačka nepomôže,tá iba pomôže v tehotenstve

katrinka8
13. nov 2014

V prvom rade počkať na výsledky krvi (a z utz by vari mal byť nejaký záver, či je alebo nie je tehotná, či?), a ak sa vylúči tehotenstvo, tak počkať, či ozaj nedostane menzes (môže tu mať vplyv aj stres na takéto výkyvy cyklu) a ak nie, tak riešiť s gynekológom.

mihula
13. nov 2014

a co test?preco si jej ho nekupila?

pribinak
13. nov 2014

Ak vies, ze ma priatela a ma 17 rokov, tak jej daj predpisat antikoncepciu a nemusis takto stresovat

janinah
13. nov 2014

treba počkať na výsledok,nestresuj,nebola by prvá ani posledná tehotná17nástka na svete,aj horšie veci sa stávajú,každopádne potrebuje tvoju podporu a nie "prizabitie" avýčitky

nanka3
14. nov 2014

Ahoj, mne napadlo, ci nahodou v poslednej dobe vyraznejsie neschudla, aj tym to moze byt, ale aj stresom, kup test a vyskusajte, aj ked si myslim, ze na sone by uz cosi bolo vidno, isto jej ho nerobil den po vynechani MS, uz 2 tyzdne po vynechani vidno na sone, ak by bola tehotna

velkacica
27. nov 2014

hlavne vezmi do laty aj toho jej priateľa!