Baby, dcera bude mat v marci 18. Ma 3 mesiace priatela, s ktorym by chceli ist do Budapesti na trhy s tym, ze by tam jednu noc prespali. Pustili by ste ju? Akosi sa nam s manzelom rozchadzaju nazory. Ja som za, on proti.
Ak by bola zodpovedná a nie rebelka, poznala by som toho priateľa a takisto by nebol "rebel", tak áno. Ale určite by som sa s ňou porozprávala, nie ako mama, ale ako kamoška (vieme o čom).
Áno. Aky je jeho dôvod, že nie? Sex? Veď keď sa boji že budú mať sex, tak mu treba vysvetlit že sex môžu mat aj tu.
Áno, ja svoju dcéru áno. Poznám si dieťa, viem, že je spoľahlivá, na svoj vek zrelá, uvedomelá. Ty si musíš poznať svoju dcéru. A chcú ísť na jeden deň a toť za roh do Budapešti.
Svoju dcéru by som pustila, ak by som poznala aj jej priateľa a vedela by som, že im obom môžem dôverovať
Pustila, ale sli by vlakom 😂 Ja soferovaniu u tak mladych ludi nejako neverim na dlhe trasy...
Nie nepustila by som ju. A hlavný dôvod kvôli čomu by som ju nepustila je, že sú spolu len 3 mesiace. To je krátka známosť až na takéto výlety, nech sa spoznávajú doma. Ja by som chalanovi po 3 mesiacoch chodenia s mojou dcérou neverila natoľko, aby som ju s ním pustila takto preč.
mozno blba otazka ale moze ist neplnolete dieta same do zahranicia??
Moja dcéra bola s priateľom (19 ročnỳ), keď mala 18, na tri dni v Brne a potom na tri dni vo Viedni, mojou podmienkou bolo to, aby necestovali nikde autom, ale verejnou dopravou...prečo ju muž nechce pustiť? Kvôli tomu že sù spolu len 3 mesiace? Koľko mà mladỳ rokov? Je pravda, že moja dcéra bola vtedy už s frajerom dva roky, rok predtým išli na pàr dni do Štiavnicie, ale ja som ich vždy podporovala, aby spolu cestovali.
Ja mam síce len 3 ročnú dcérku ale určite by som ju nepustila do zahraničia aj keď je to za roh.... Obzvlášť keď ma priateľa 3 mesiace........ Keby sú sollu už aspoň 3 roky ze ho dobre poznáte a viete že sa môžte spoľahnúť okik ale takto určite nie a ešte je neplnoleta školopovinna...vaš muž dobre robí že ju nechce pustiť.....
Pustila by som, ale ako píše @anjelicek26 jedine vlakom. Do Budapešti chodíme pravidelne, žije tam švagriná, manžel má veľa odšoférované ale tá Maďarska diaľnica je pre mňa extrem a vždy tŕpnem tú hodinu a pol aby sme v poriadku prišli, príde mi že jazdia strašné divoko
Pustila by som.
@kacena4 môže
@kacena4 samozrejme, bezne som cestovala do susednych statov od 13
pustila by som ju.
predpokladam ze poctia uz nieje .. kup jej kondomy a zacni verit -nech si uzije -budapest na vianoce je nadherny
Kolko rokov ma priatel?
Akym dopravnym prostriedkom chcu ist?
Aky dovod ma manzel, ak nesuhlasi?
nie, nepustila
Chcu ist autom. Priatel je slusny vychovany chalan, ma 19. A manzel samozrejme argumentuje cudzia krajina, auto, sex
Pustila, ale nie autom 🙂 čo sa sexu týka, od môjho mladšieho brata (😅) viem, že mládež sa vie vynájsť kdekoľvek, na to netreba ani Budapešť 🙂 nech si užijú pekný výlet, na Budapešť mám krásne spomienky. Boli sme tam ako 22roční, išli sme busom 🙂 je to nádherné mesto
Veľa skúseností so šoférovanìm asi nebude mať, jedine keby mali zodpovedného ŝoféra, ktorého poznáte a dôverujete mu...moja bola tento rok na festivale v Čechách, išli autom, šofér 23 ročnỳ chalan (poznala som ho), pred cestou naspäť mal žiaľ čosi vypité, takže prepravu naspäť museli zabezpečiť jeho rodičia.
Pustila , vlakom.
Sex moze byt aj bez Budapesti, to ku tomu nepotrebuju, moznost a prilezitost si najdu, ak budu chciet. To si tato zle mysli, ze bez toho nic nebude🤭. Autom by som nepustila, predsalen chalan ma vodicak na moj vkus kratko na to, aby sa vybral jazdit do premavky ako tam je. Tohoto by som sa obavala podstatne viac ako moznosti sexu. Ten - ak to chcu - ,,spachaju,, aj bez tohoto vyletu, toto by mozno bola len prilezitost, ci uz prilezistost navyse, alebo prilezitost zacat.
Jedine to auto by mi prekážalo, ako aj baby vyššie písali ak chcú mať sex netreba im na to Budapešť.
A muž žije v tom že sex ešte nemali? 🙈
pustila, ale autom by som sa bala...
Uprimne kvoli sexu nemusia ist do Pesti 🤣, vlak.
Určite nie...je to stále dieťa, studujuce strednú školu za ktoré sú zodpovední rodicia