16 ročný bisexuál

mojtajnynick
9. jún 2015

Ahoj mam 16 rokov a uz nejake tie roky viem ze ma pritahuju aj chlapi aj dievcata...
Pred asi 2-3 rokmi som prisiel na to ze sa to vola bisexualita, citim ze som tak 50%gay - 50%hetero.
Mislite ze sa to zmeni alebo budem navzdy bi? Lebo mne to ako nevadi 😉 neberem to ako zle 🙂
A este mal by som to povedat doma alebo pockat?
Prosim vas nazor na to.

janinah
9. jún 2015

čo robí dnes zaregistrovaný 16r. chalan na stránke o tehotenstve a rodičovstve? nudíš sa veľmi? 😉

libka1
9. jún 2015

@mojtajnynick zatial sa povenuj trochu gramatike, daj si cas a uvidis ako sa to vyvinie 😀 😀 mozno zistis ze si len na chlapcov... alebo naopak... alebo uplne inac...

tomiholjubavi
9. jún 2015

@mojtajnynick ak si najdes prvu frajerku, tak im to zatial nehovor...ak uz mas frajera, treba im to oznamit cim skor 😉

mojtajnynick
autor
9. jún 2015

@janinah Opýtal som sa to lebo som tu videl aj mladších čo dávajú otázky 😉

mojtajnynick
autor
9. jún 2015

@libka1 To s gramatikou písal som to na rýchlo...
Inak skúsim počkať...

mojtajnynick
autor
9. jún 2015

@tomiholjubavi Frajra ako ani nie len si píšeme 🤐

mojtajnynick
autor
9. jún 2015

* malo tam byť chlapci nie chalpi

miadi
9. jún 2015

@mojtajnynick nezmeni sa to sexualne ta budu pritahovat obe pohlavia uz len zistit s ktorym ti viac vyhovuje zivot. Lebo zeny a muzi ..dinamika vztahu je ina v hetero a ina v gay vztahu hoci niekto si povie ze jeden hra zensku a druhy je viac muznejsi ale tak to nie je vzdy.Mozes mat aj 2chalanov co su obaja muznejsi nie diva..
ale tak na to mas este par rokov cas zistovat ci ti emocionalne vyhovuje viac vztah s tym ci onym +kazdy sme individualita s niektorou babou sa pojdes zbaznit a povies si ze radsej chalana ze bude menej dramy a zistis ze opak je pravdou..ze zalezi len a len na cloveku. A to si uz asi nevyberies ci sa zalubis do baby alebo do chlapca.
Doma radsej nic nehovor kym nemas vztah s chlapcom -vaznejsi..lebo ty este sam nevies co chces a nevies ako to rodicia zoberu inak by si sa nepytal cudzich ludi na nete ale uz by si im to sam povedal.Pockaj az budes mat aspon 18r a potom im povedz...snad ta pochopia a budu dalej lubit tak ako doteraz lebo si stale ich syn ak maju nejake predsudky snad ich prekonaju. 🙂

mojtajnynick
autor
9. jún 2015

@miadi Ďakujem 🙂

bellalee
24. jún 2015

@mojtajnynick Ahoj. Suhlasim s miadi. Pockaj este, kym to povies rodicom. Mnohi rodicia v tejto republike ziju este v predsudkoch predoslej ery. Tak nech si zbytocne nepokazis vztahy doma a zivot tak skoro. Mam 19 rocnu dceru a mne osobne by nevadilo, keby bola bi. Akceptovala by som to a milovala ju rovnako. Tu tazsiu cast by aj tak niesla ona. Sam uvidis ako sa to vyvinie.
Rodicov si poznas najlepsie sam, tak sa zariad podla doterajsich vztahov v rodine a s akymkolvek oznamenim este par rokov pockaj....
Uzivaj si zivot, nekomplikuj si ho rozhodnutiami, ktore este nie je treba verejne oznamovat...
Urcite je aj pre teba niekde ta spravna druha polovica celku. Drzim palce, nech ju raz najdes 😉.