Dobrý deň, mám 15 ročnú dcérku, ktorá je prvacka na strednej. Poslednu dobu je smutná, bez nálady myslela som si, že je to kvôli tomuto jesennemu počasiu. Ale keď som sa jej opýtala hovorila, ze v škole nikoho nemá a, že sa cíti sama. Radim jej že to chce čas a keď ju spoznajú tak bude dobre. Moc to nezaberá pretože stále hovori, že sa tie baby už dobre poznajú chodia spolu na koncerty a podobne veci. Nemáte náhodou nejaké rady ako jej mám ešte pomôcť?
@vanilkovazmrzka mala tam kamarátstva aj mi hovorila, ze sú ešte v kontakte ale bohužiaľ nebývajú v rovnakom meste a ani do skoly nechodia do toho istého mesta.
Chodí na krúžky? Čo ju baví? Možno by tam stretla ľudí s rovnakou záľubou a rozumeli by si.
@lucia13022023 chce ísť na nejaký krúžok lenže moc ich na vyber nieje ale určite sa budeme snažiť niečo nájsť
Ja si myslím ze vždy niečo je. Ja som z malého mesta a je tu krúžkov až až. Aj co škola ponúkala, alebo potom plávanie, hocijaký športový, tanec, klavír hocičo proste. Z akého mesta ste?
@lucia13022023 zlate moravce, v škole sú 2 krúžky kde nikto nechodí
tazko je nieco silit... ale tak tie kruzky.. urcite tam niekto chodi.. mozno je viac takych studentov .. kazdy v kruzku sa pocita.. nech vyskusa.
@macekovam prihlásila sa na jeden a keď tam prišla bola tam sama
a ten druhy kruzok?
@macekovam na ten počula že tiež nikto nechodí
a keby sa pridala ku nejakym dobrovolnikom? nemate v meste nic take?
alebo navstevovat mladeznicke stretnutia napr.cirkevne..
@macekovam fuu nepočula som o tom nic ale môžem vyskúšať nájsť
Nech sa prihlasi na hocijaku akciu. Napr. Upratovanie parku, hocičo. V skole byvaju akcie, kde vacsina studentov povie ja nejdem, neviem to (sutaze...) tam nech ide, aj ucast sa pocita. A urcite sa aspon zasmeju, bude mat zazitky, a druhy x pojde automaticky.
alebo..dobrovolny hasicsky zbor nemate?
@macekovam to mame aj sa hlásila ale nezobrali ju kvôli kondičke
och to je pristup... a zapisovatelov nepotrebuju? ved nemusi sutazit.. chod sa spytat ty...ved niekto musi aj vodu pustit kym iny bezi s hadicou🙂))
u nas napriklad hasici organizuju aj zabavy.. rozne podujatia.. den deti...
ahoj, z pohladu tinedzerky, ktora ma 18 sa velmi tesim, ze sa takto o dcerku zaujimas. skusila by som si vyhradit jeden vecer pre vas dve, kedy by si jej kladla otazky, ze preco sa tak citi, ze ako jej mozes pomoct, co by chcela zmenit, alebo ci by nechcela podniknut nieco s tebou...podat jej tu pomocnu ruku, ze si jej mamka a ona tvoja dcera, ze ti zalezi na nej a ze nech ju hocico trapi, tak sa ti moze s tym zverit bez akehokolvek znehodnocovania problemu. tym mam na mysli, ze ak by ju trapil nejaky chalan, tak nepovedat "takych bude kopa, to som zazila aj ja" ale podporit, ze "okej, ak chces povedz mi o tom viac, preco,ako,co, podme sa o tom porozpravat, vypocujem si ta". toto sezonne pocasie tiez tomu velmi nepridava a v skole to vie byt ozaj pekne depresivne a ak je tvoja zivsi typ, tak sa jej ani velmi nedivim, ze je taka ustata.🙂 drzim paste
@leggo ďakujem a snažím sa mame raz za mesiac dievčenský deň kedy nejde do skoly alebo cez víkend ideme na nakúpi do kaviarne a rozprávame sa.
Ak má rada zvieratká, nemáte náhodou v okolí nejaký útulok alebo dočaskovu stanicu so psíkmi/mačkami,kam by mohla ísť pomáhať?
Ahoj, skus cajovu kuru Lubovnik bodkovany jej var. Bude veci vidiet lepsie,efekt vidno tak 2-3tyzd. Potom dopln vitaminy,hlavne D,mozno ho ma malo. Na depku je dobry pohyb, ak by bola ochotna zacat behavat,bolo by to plus. Dobra kamoska sa hlada tazko aj ludom bez depky.Nic ti nebrani byt jej dobrou kamoskou a ist s nou na koncert,ci do kina.
@jaja20 skôr by som chcela jej nájsť niečo kde si nájde kamarátky
Uff tu je pomaly kazda druha tema o teenage detoch co maju problemy si najst kamaratov. To co za generaciu rastie a vychovava sa prosim vas🙈🙈🙈
A pred strednou nemala kamarátky? Či prečo sa nestretáva s tými?
@bluka2 nemajú čas jedna ma rozvedených rodičov a býva u otca a ten býva ďaleko, a ďalšie majú toho dosť nájdu si na ňu čas ale nie je to iste
@prasiatko30 veru ale to si pamätám aj ja v škole tiež sme boli veľa báb a tam boli samé ohovaracky a robili si zle tiež som sa tam necítila dobre ale ja som taká povaha že to hodím za hlavu a idem ďalej nepotrebovala som nejaké kamarátky na to aby som bola šťastná lenže bohužiaľ ona je taká citlivejšia povaha a nechcem aby sa kvôli tomu trápila
@konvalinka41 a musí to byt kura alebo stačí caj našla som na google aj aj. A koľkokrát denne jej to mám dávať?
Za posledný týždeň je to 3 téma, keď 15 ročná je v koncoch, lebo nemá kamarátky. Keď im nezvoní , nepípne mobil, je to koniec sveta. Kúp jej mačku, psa, ihlice na štrikovanie a do vianoc nech spraví sveter.
@loliki mame psíka a aj je šťastná keď je s nami lenže ráno keď ide do skoly je cela zničená že tam ide znova a nebudem ju nútiť do niečoho čo nemá rada 😉
Na zakladke mala kamosky? Je na SS v rovnakom meste?