14-ročnej dcére vypisuje 40-ročný

16. sep 2024

Ahojte, jeden čašník z reštaurácie, kde dcéra občas chodí s kamoškami na pizzu si zistil od čašníčky, ktorej doučuje syna jej meno a vyhľadal ju na instgrame. Najskôr jej začal písať nevinne že aké predmety doučuje
Ona naivná myslela, že má dieťa, ktoré potrebuje doučovanie. A vysvitlo, že starý mládenec a začal ju baliť. Písal jej dvojzmyselne, že potrebuje doručiť cudzí jazyk. Máme s dcérou pekný vzťah plný dôvery, tak mi to ukázala. Medzitým jej písal na akú školu chodí a kedy končí aj napriek tomu, že mu napísala, že má 14 a je deviatacka. Kázala som jej ho zablokovať a nechodit už do tej reštaurácie. Poznám ho. Často sme do tej reštaurácie chodili celá rodina, vždy bol milý, taký nenápadný, nikdy by som to na neho nepovedala. Premýšľam co urobiť. Hnevám sa na neho a najradšej by som hneď zajtra za ním išla s mužom sa dôrazne porozprávať. Mám o ňu strach, že ju bude čakať pred školou, keďže zistoval kam chodí. Je to malé mesto, rýchlo to zistí. Čo mi poradíte? Ďakujem.

tundra
16. sep 2024

Ja, ako otec,by som mu velmi, zrozumitelnym spôsobom vysvetlil,ze si to neprajem.Posli za nim muza,ak nepomôze,kludne chod na policiu.

autor
16. sep 2024

@tundra zajtra pôjde za ním muž, snáď to pomôže a nebude ju obťažovať ďalej

autor
16. sep 2024

Inak smer polícia. Ja nechápem, čo si nehľadá seberovnu.

beronsche
16. sep 2024

Tiež som za konfrontáciu. Slušnú a jasnú, veď je to choré..
Super, že dcéra ti takto dôveruje!

janababana
16. sep 2024

a co ma s tymto modry konik? Co cakas od uzivatelov tu na mk? Ako prve mas chranit svoju dceru a ist to nahlasit na policii. Chlap vie ze nema ani 15 a aj tak skusa.

autor
16. sep 2024

@beronsche Našťastie mi hovorí všetko. Prišla mi večer ukázať ich konverzáciu. On sa jeh tam pýtal kedy pôjde do postele. No tak som vytocena, že ani nezaspím.

autor
16. sep 2024

@janababana stalo sa to pred chvíľou, tak ma nechaj to zo seba dostať a poradiť sa. Ďakujem

beronsche
16. sep 2024

@janababana teba dnes niekto naštval, či vždy reagujes takto podráždene?

autor
16. sep 2024

@beronsche tiež nechápem, napísal jej pred hodinou a už nechránim dcéru a mala som byť na polícii

milanemila
16. sep 2024

V prvom rade by som velmi pochvalila dceru a povedala by som jej ako si vazim, ze sa mi zdoverila a hned zajtra by som nabehla do restiky a velmi dorazne tomu staremu uchylakovi vysvetlila, ze este jedna sprava a kazdy od jeho nadriadeneho az po policiu bude informovany o tom, ze obtazuje moju dceru.
Ja dufam, ze tiez budem mat s dcerou taky vztah, ze sa mi so vsetkym zdoveri, si super mama ked aj v takom haklivom veku ide so vsetkym za tebou 👍🏼

beronsche
16. sep 2024

Nuž, keď nehrozí bezprostredne nebezpečenstvo, je vždy lepšie riešiť veci s rozvahou a nie s horúcou hlavou.
Ale niekedy tu asi majú ľudia len potrebu do iného zabrdnut..

Ešte mi napadlo, že by som poziadala dcéru, aby nikam sama nechodila, kým si to s typom nevybavim, pre istotu...

autor
16. sep 2024

@milanemila Dcéru som pochválila za prejavenú dôveru voči nám, rodičom. A zajtra nech si nás nepraje. Som tak vytocena .

tundra
16. sep 2024

@autorka hlavne sa nenechaj odbyt na policii.Ak neprestane,mozno bude ucinnejsie oslovit zamestnavatela.Medializacia, by mohla pomoct.Mas super dceru👍.

beronsche
16. sep 2024

@tundra ja si myslím, že sa týpek zľakne...a prestane. Ale ktovie.

janababana
16. sep 2024

Nepisem, ze ju nechranis, pisem, co by som urobila ja. Mate pekny vztah samozrejme kedze ti doveruje. Len si uvedom prosim, ze henten clovek moze pisat aj inemu dievcatu, ktore nema mamu ako si Ty resp nie s takym vztahom. Preto to patri na policiu.

autor
16. sep 2024

@milanemila A ďakujem za kompliment🩷 Ja mám s mojimi deťmi pekný vzťah. Vedia, že sa na mňa môžu spoľahnúť v každej situácii.

tundra
16. sep 2024

@beronsche to je prave,tazko predvidatelne,co mu chodi po rozume...bodaj, by si mala pravdu.

autor
16. sep 2024

@beronsche aj to som jej povedala, že nech nechodí sama do a zo školy. Našťastie máme školu 10 minút od domu.

beronsche
16. sep 2024

Ja by som mu ešte povedala, že všetky správy mám uložené a že keď dcére niekto - hocikto, čo i len vlások na hlave skriví, je on hlavný podozrivý a postarám sa o to, aby to celá republika vedela...
Áno, vyhrazka, ale priznám sa, že aj keď si myslím, že týpek prestane, ja by som mala nejaký čas ešte riadne obavy..

jankafresova
16. sep 2024

URCITE ZAVOLAJ POLICIU. nech sa mu ozvu, nech ho priamo oni upozornia, ze smeruje tam, kde je to nelegálne.

Nulova tolerancia p3dofiIom.

autor
16. sep 2024

@tundra Ďakujem. Som na ňu hrdá, že je dobré vychovana. Hovorila som jej aj o sexuálnych predatoroch a že obete sa často hanbia zdôveriť rodičom. A keby sa jej to niekedy stalo, nech neurobí tú istú chybu a zdoveri sa mi. Som rada, že ma pocuvla.

beronsche
16. sep 2024

Myslíte, že polícia podnikne nejaké kroky? Ja k nimi veľkú dôveru nemám..

autor
16. sep 2024

@beronsche aj ja sa bojím 😐

tundra
16. sep 2024

@beronsche to je prave to,ze pokial sa nic nestalo,tak to mozno nebudu chciet riesit,niekde na obvodnom oddeleni...

autor
16. sep 2024

@beronsche no ved to, že vtedy ten stolker prenasledoval ženu, chodila na políciu, nepomohli a nakoniec ju zabil macetou. Bývame neďaleko. Ona bude mať v decembri 15, kým sa polícia rozhýbe už nebude pod zákonom.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. sep 2024

@walentina7 ale písal jej, že chce od nej individuálne doučovanie z cudzích jazykov a takých smajlikov zalizujucich sa a že je veľmi pekná. Kde chodí do školy a kedy končí.

robertoo1
16. sep 2024

Treba mu to vysvetliť ručne-stručne😉

euka210
16. sep 2024

Urcite nech ho zablokuje a kludne posli za nim manzela, nech s nim urobi poriadok a dcere nech da pokoj.