14 ročná slečna sa prestala učiť

selixa
10. apr 2013

Ahojte baby, mám jeden problém so 14 ročnou slečnou. Minulý polrok bola vyznamenaná a mala iba 1 dvojku a ostatné jednotky. Ale, tento polrok sa prestala učiť. Napríklad z biológie mala na polročnom vysvedčení 1 a teraz jej vychádza 4. Je pravda, že má 3-4 predmety z ktorých jej vychádza 1 alebo 2. Ako ju mám donútiť aby sa učila aj na iné predmety? Prosím poraďte mi.....

sissy27
11. apr 2013

@selixa ja by som skôr pátrala po tom, kde je problém, prečo sa zrazu zhoršila o 3 stupne, je to obrovský skok a podľa mňa to nie je (ne)učením... nemá nejaké problémy v škole psychického rázu? šikana, problém s učiteľom? prvá láska, zlá partia? choroba? toto rieš a nie ako ju donútiť, nútením akurát tak všetko zhoršíš... porozprávaj sa s ňou, v čom je problém, s čím potrebuje pomôcť...

kristinakwle
11. apr 2013

A kto je ti tá slečna? Trocha mi to pripadá ako keby si bola ty učitelkou, a nie jej matkou. 😔 😔

selixa
autor
11. apr 2013

@kristinakwle ja som jej teta a zatiaľ býva u mňa.... (Kôly jej rodičom, ktorý sa o ňu nezaujímajú...)

felixa
13. apr 2013

Nieco sa stalo, co spustilo preco sa neuci. Musis to zistit, porozpravaj sa s nou, porozpravaj sa s ucitelmi, porozpravaj sa s jej kamaratkami. Mozu byt za tym vsetky dovody, ktore spomenula @sissy27 alebo mozu tam byt aj problemy s rodicmi.