13 ročný syn napadol učiteľku. Aké budú z toho problémy?

sima5668
11. sep 2020

môj 13 ročný syn napadol učiteľku v škole, aké budú z toho problémy?

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hipuska
11. sep 2020

@sima5668 záleží od okolností...o čo išlo. Napíš viac

pribinak
11. sep 2020

@sima5668 možno znížená známka zo správania a určite budú trvať na tom, aby chodil napr do CPPP k psychologické
Ak je problémový už dlhšie a má toho za ušami viac, tak možno budú žiadať aby šiel na pobyt do diagnostického centra

Doma U nás by mal veľké problemy. Napadnúť učiteľku? Prečo to urobil? Mali spolu nejaký problém už dlhšie?

renata5
11. sep 2020

@sima5668 podľa mňa ty už problém máš dávno a to so svojím synom.To ako si môže jedno dieťa dovoliť, dieťa ktoré je slušné a vychované???teba tiež doma napadol??také dieťa by som okamzite poslal do polepsovne bez zľutovania.

pieksamaki
11. sep 2020

@sima5668
Aj jej ublizil na zdravi? Zavisi do akej miery a co na to skola, zavisi od skoly.

sima5668
autor
11. sep 2020

napadol ju preto lebo ho nahnevalo že dostal od nej poznámku

renata5
11. sep 2020

@sima5668 a to len takto v pohode píšeš za poznámku aj ja som dostala poznámku aj môj syn dostal poznámku ale v živote by na nikoho nezdvihol ruku moja kúp mu boxovacie vrece keď nevie co so sebou alebo polepšovne inak sa človek zachvilku bude báť chodiť aj po uliciach kvôli zasranom .

huxy
11. sep 2020

@sima5668 😠 to ho akoze ma ospravedlnit? Sorry, toto sa pyta dospela zena, ze ake bude mat decko z toho problemy? Ja sa ani necudujem, ze s takymto pristupom "rodica" to decko je, ake je. Akoze fakt byt v dnesnej dobe ucitelom pri tak drzych a nevychovanych deckach (a rodicoch), akoze ich obdivujem.

sara07
11. sep 2020

záleží od učitelky a zavažnosti situácie
keby som bola na jej mieste dostal by triedne napomenutie, náštevu psychologa , ja by som si doma s ním pohovorila + by mal trest

lenja123
11. sep 2020

@sima5668 ako ju napadol? Jednalo sa "len" o nejaké drgnutie, štuchnutie, alebo jej aj nejako vážnejšie ublížil? Ak áno, podala na neho aj trestné oznámenie? Mal už predtým nejaké takéto problémy? Nemá syn nejakú psychickú diagnózu? Napísala si veľmi málo, ťažko poradiť.

evkakozickova
11. sep 2020

@sima5668 no ja byť jeho matkou facka by letela jak hrom,to akože už keď v tomto veku si dovoľuje čo bude keď bude starší ? Ja normálne ľutujem tie učiteľky.

jaskolka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
11. sep 2020

@sima5668 za poznámku napadol učiteľku? Fuu, toto by si mala tvrdo poriešiť. Akože jednak napadnúť fyzicky druhého človeka a ešte k tomu autoritu učiteľky je dosť veľké prekročenie hraníc

Doma je úplne bez problémov?

jaskolka
11. sep 2020

Omylom som zmazala, normálne ma šokoval ten príspevok. Autorka, vy už máte ako rodičia obrovský problém s deckom, ktoré si dovolí kvôli poznámke skočiť do učiteľky
Aj keby ju len stuchol, tak nema co si dovoliť to voči dospelemu a autorite. Tiež doma ta bežne buchne, či stuchne, lebo sa mu nepáči dačo? Pred par rokmi by to ani na um deťom nezislo, lebo by remeň otec vybral, že by týždeň nesadli na zadok a teraz s kľudom toto riešiš, že aké problémy budu? Brat v 10 raz len povedal doma, že jeho učiteľ je de.. l a otec mu struhol jednu, že tak o dospelom nema co hovoriť. Nedivím sa, že už dobre ze pištoľ fagani do školy nenosia a traste sa všetci 😡😡😡to kde sme došli, aby decká tak sa chovali?

ivanka12311
11. sep 2020

To že dostal poznámku,ho neospravedlňuje toho spravil!ako si to vôbec môže dovoliť?a vôbec ku staršej osobe?no poviem ti keby to zrobil môj syn tak nabehnem do školy aj s ním rovno pred tu učiteľku a ospravedlnila sa jej.Syn by si zaslúžil pred ňou jednu vzduchom chladenu a sedenie a psychológa.

jaass
11. sep 2020

@sima5668 ako si môže nejaké decko také niečo dovoliť? 🤷 Je to riadna nevychova a dôvod, ktorý si dala, že kvôli poznámke? Koľko má rokov? Kebyže toto spraví môj syn, tak má problém!

ndrag
11. sep 2020

vylucenie zo skoly a polepsovna. Co ine s takym?

sima5668
autor
11. sep 2020

ja by som mu aj dala trest ale je silnejší odomňa,
do polepšovne mi dobrovoľne nepojde

eliska13
11. sep 2020

@sima5668 dobrovoľne?veď nikto sa ho pýtať nebude.Som zhrozená ako si jeden fracek toto môže dovoliť.Na strednej škole zapichne učiteľku?

rivini
11. sep 2020

@sima5668 nuz v prvom rade dostal poznamku asi preto, ze nieco vyviedol. V druhom rade ja osobne dufam, ze z toho budu nasledky ako-znizena znamka zo spravania a smer psycholog! Mozno to pomoze aj tebe. Sama pises, ze mu nemozes dat trest, lebo je od teba vacsi(!?!!!). Tak snad si s nim nejako pre dobro triedy poradi system...Ved si predstav, co spravi v buducnosti... dokope sefa? Zbije v buducnosti zenu? Cim skor pociti nasledky konania, tym lepsie. Chuda ucitelka...

evkakozickova
11. sep 2020

@sima5668 a čo že je silnejší od teba? To akože znamená že si môže dovoľovať aj do teba ? A otec čo na to ?

jaass
11. sep 2020

@sima5668 kde si bola celé tie roky, keď ho trebalo vychovávať? A otec?

sima5668
autor
11. sep 2020

otec od na odišiel keď mal polroka

ibrunova
11. sep 2020

@sima5668 toto je prvý incident, či už má problémy dlhšie? Ono tá poznámka bola tiež za niečo, asi tiež niečo urobil.

sima5668
autor
11. sep 2020

prvý krát

ibrunova
11. sep 2020

@sima5668 akože anjelik a zrazu napadol učiteľku?

evkakozickova
11. sep 2020

@sima5668 Radim ty urob snim poriadok kým je ešte čas,keď bude väčší tak potom čo bude byť aj teba? Nech sa chlapec uvedomí nedaj si skákať po hlave!!!!!!

eryykah
11. sep 2020

zajdi s nim na prehliadku charity a povedz ze tak dopadne ak sa bude správať ako idiot, taktiež chyť za krk a dotiahni pred učiteľku a celú triedu sa ospravedlniť, nech nahlas povie pred všetkými, že to pokašlal a že ho to mrzí, nie len pred ňou, lebo predpokladám, že to spravil v prítomnosti ostatných detí. Prejavil sa u neho aspoň pocit viny?

sima5668
autor
11. sep 2020

nie nemrzí ho to ale ako tam mám odtiahnuť keď je silnejsi

evkakozickova
11. sep 2020

@sima5668 a ako ju napadol ?