Ahojte baby. Mám mladšiu sestru (11 rokov) a často ma sleduje keď som s priateľom. Keď chceme ísť niekde von, tak ona ide s nami. Nemáme súkromie. Už som sa ja, priateľ a mamina o tom s ňou rozprávali, že mám určité súkromie, ktoré by nemal niekto neželaný narušovať. No, lenže ona len že jej je to jedno, a odišla. So začiatku, keď som chodila s malou Monikou vonku, a ona šla s nami, bolo to zlaté. Lenže teraz... nenechá nás... Keď sa s priateľom pobozkáme, ona sa postaví pred nás, a fotí si nás. Od vtedy sa nebozkávame pred ňou. Problém je ten, že mamina robí, a tak je sestra u mňa. Robí to 7-mej, takže... Učím sa s ňou bez problémov. Lenže aj cez letné prázdniny bola u mňa, a nejako priateľ na to dostal chuť, a nemohli sme. Proste.. Je mi to divné. Aj keď on ide do sprchy, ona ide ku kľúčovej dierke a sleduje. Keď som to zistila, tak som mu povedala, že nech si dá uterák na kľučku. Ona nám nedá pokoj. Baby, čo mám robiť?
@simcanka__ ...zvedavost....a je to na vas -teda teba a jej mame,aby ste jej vysvetlovali a rozpravali sa s nou o roznych temach,kt.sa tykaju dospievania ale aj zivota a spravania sa v roznych situaciach
Sa musis nudit,ked taketo somariny vymyslas
Mozno to je normalne spravanie,ale zas chapem ze vas to obmedzuje...z toho co pises sa mi zda ze byvas sama,takze podla mna by si mala hovorit s mamou,mozes jej pomoct postrazit sestru ale mat ju stale nie je normalne,hlavne ked si mas zriadovat vlastny zivot!a mozno navstivit psychologa...nech jej poradi
@pupavka123 preco somariny???ty sa zrejme nudis ked komentujes ale vobec nemas co povedat!!!
@pupavka123 somariny???? nie! realny ;zivot
@simcanka__
@petulda333 Totalne kraviny,sa musite nudit obidve soplandy!!! 😀 😀
@pupavka123 soplandy??mna tu ziadna pizda urazat nebude...sa spamataj a chod robit nieco uzitocne....musis mat ubohy zivot ak sa zabavas urazanim a kritizovanim inych...ak nevies vyjadrit normalne nazor nekomentuj!!!
@simcanka__ to sledovanie cez kluc.dierku normalne nieje.Nema 5 rokov
Myslim, ze by stacilo, keby priatel vybehol zo sprchy a otvoril dvere. Sestra b y par dni chodila s monoklom, ale spehovanie by ju preslo.
Inak 11 rocna moze byt par hodin doma aj sama. Nech je u vas do piatej, urobi ulohy a ide domov.
Co sa tyka prazdnin, tak urobit program, zacat velkym upratovanim, moze aj okna umyt.
Kupit jej ilustrovanu knihu anatomie, twilight seriu knih a potom dvd, a ist tymto smerom.
Ked vas bude fotit. Tak sa nechajte. Potom ju odfotit na zachode. Nech to vidi z druhej strany.
Prajem vela stastia.
@pupavka123 moja zlatá... ja sopla nie som... a ze to píšeš práve ty... nanajvýš máš tak 13 r...... žiaľ, je mi to ľúto. asi nejde nijak inak zaujať. :D a s @petulda333 sme sa spoznali len na modrom koníku... v real. živote sa nepoznáme. takže... a vôbec: ani ja a ani ona nie sme sople...
@simcanka__ nech dá.mamina.sestru na krúžky po škole aspoň na dva dni v týždni nech máš voľno aj ty ....sestra je zvedavá to je jednoduché vyrastie z toho 🙂
povedala by som ze to je normalne spravanie 11 rocnej zvedavej dievcinky.