Moja dcéra mala v máji 11 rokov, meria 162 cm a nosí topánku č. 41. Ja mám 172 cm, č. topánky 39, manžel 174 cm č. topánky 42. Ja mám z tej jej nohy paniku. Kedy sa to cca zastaví? Každý pol rok kupujeme nové topánky. Vy , ktorí už máte baby po puberte kedy môžem očakávať zastavenie rastu chodidla? To len pre info...že kam to až môže ísť...
Zalezi, ci uz dostala menstruaciu...ak ano, tak uz by sa to malo zastavit.
a problem tkvie kde konkretne?
@miselar fuuuu...ja som dostala menzes v 11 a prestala som rast, aj noha. Mam 152cm, nohu 34-35 - ako co, lodicky su mi 35 velke. Muz ma nohu 46 a deti - dievca, aj chlapci, budu mat asi labky po nom. Mna to desi, ze syn bude mat 8 a nohu 33 a dcerka 6 a nohu 31. Najmensi ma 8,5 mesiaca a labku dlhuuuu😅. Budem pri nich ako trpaslik...😅
Mala som rovnako v jej veku. Zastavilo sa to na 42
Moja mala ma 8r a ma 152cm a 39 topanky.Stale rastie tak uvidime kedy sa to trocha zastavi.😑
Moja 10 ročná dcéra má asi 152 cm a nohu č. 38. Ja mám 176 cm a nohu 41. Jej otec asi 185 cm a nohu 43. Tiež mám pocit, že topánky kupujeme každú sezónu nové. Keďže ja som dostala menštruáciu až v 14tich, nepredpokladám, že dcéra by ju dostala skôr.
@evina34 urcite to je individualne, mojim dceram obom prestala rast noha asi vo veku 12 rokov. Jedna ma v. 38 a druha 37. Ja sama ma v. 38 a manzel 46... Synovec ma v. 45 a to vo veku asi 11-12 rokov mu noha rastla kazde 3 mesiace, bala som sa s akymi lodami skonci. Nic ine som nerobila, len zarabala a kupovala nove topanky 😂 No potom sa to zastavilo a odvetedy mu noha uz nenarastla, hoci este vyrastol do vysky.
@evina34 môj syn má 10 rokov, výšku ani neviem,ale nohu ma tiež už teraz 41-42 😁
môj mal v 14 veľkosť 47, ale takmer dva m, potom sa to našťastie zastavilo
@nevenka moja dcéra dostala menzes v 14tich a pri výške 160 má nohu 34-35-36. Topánky kupujeme podľa strihu. Lodičky 35-ky sa jej tiež vyzúvajú. 34-ky málo kde majú dámske lodičky. 36-ky si kupuje čižmy a uzatvorené topánky, botasky, pokiaľ majú užší strih. Inak sú jej všetky veľké. Hrozné toto. Má veľmi veľký problém si kúpiť topánky. Vo veľkosti 35 je toho veľmi málo a 36ky sú jej väčšinou veľké. ja mám nohu 36-37. Výšku 160.
Darujte mi aspoň jedno číslo vašich detí, prosím 🤭😁 ja mám 175 cm a chodidlo 35-36 🙈🙈 kde sa stala chyba? 😁😁😁
Mne sa zastavil rast nohy v 7.tr.na veľkosti 42.chvalabohu,ze už viac nerastla
v puberte najprv rastie chodidlo, potom koncatinz a nakoniec trup. takye je mozne ze dcere uz chodidlo velmi neporastie a nastupi rast dlhych kosti ruk a noh. a posledne v puberte dorastie telo.
@evina34 ja som tiež v 11 mala už asi 40 nohu, teraz mam 41..
Rýchlo narástla, a potom sa to už zastavilo...
Tvoja je aspoň vysoká primerane, moja má možno 155 a nohu 40-41,ako ktoré topánky....Vieš ako to smiešne vyzerá, taký malý človek a taká noha? Ak to pôjde takto ďalej, tak skončí ako Levák Bob 😅
@nevenka ja mam rovnako syn 8r ma 33 a dcéra 6 r ma 31 a nezdá sa mi to nejaké nenormálne...
Vyrastie este do vysky 😉
Ja mám tiež obavy, aké veľké budú moje deti. Syn 7 rokov, 146cm noha 37. Dcéra 5 výška 120 CM a noha 31. Lenže môj muž má 193cm a nohu 49. 🤦
@evina34 ja som v 13 nosila 40 a vysku som mala 170 cm a v 15 som mala 179 cm a sa to zastavilo, dostala som menštruáciu a rast sa menštruáciou zmierni ba zastaví pomaly... No a mam nohu 41.5...neboj zastaví sa to