Zvracanie zo zúbkov ???

fashionshop88
4. apr 2024

Ahojte. Našu malú trápia zuby asi stoličky a očné, neviem sa jej dostať do úst 🤷🏻‍♀️ za pár dní bude mať 16 mesiacov, mala niekoľko krát zvýšenú teplotu , podali sme čipky , sem tam nejaká hnačka , žiadny kašeľ .... Nechutí jej jesť, všetko hryzie, slinta, chytá si papuľku a plače. Neviem či jej idú hore, či dole, či očné či stoličky.... Neviem jej to pozrieť. Noci sú teraz posledné dni hrozne, budí sa často a s plačom, pije mliečko a čaj, jesť teraz odmieta čokoľvek a ak aj niečo tak 1,2 lyžičky. Dnes ráno ale vyvrátila celé mlieko asi ešte aj z noci ... 🙈 Môže to byť z tých zubov ? Cca pol hodinu pred vracaním bola nespokojná, nekludna, nikde nechcela byť len u mňa na rukách , nič sa jej nepáčilo, vzala som ju do postele a začalo ju napísať, postavili sme sa a všetko šlo von. Išla do vane a potom zaspala . Bude ale hladná, môžem jej dať mlieko jesť ? Mám aj bezlaktozove ale neviem čo treba teda s našou dr sa nespojim, je na dovolenke a nemáme zastupujúci aspoň teda neviem kto je. Môže vracať zo zubov ? Keď jej chytím ďasná spodné vedľa druhých rezakov začne plakat takze viem, že sú to zuby, má ich také mäkké tie ďasná

domka222
4. apr 2024

Zrejme jej už bolo ťažko ráno, keď bola nekľudná. Moji teda nikdy nevracali keď išli zuby. Dokonca dcére idú teraz dve stoličky naraz a do toho je chorá. Skôr si myslím, že brušná viróza alebo príde choroba.