Ahojte potrebujem poradiť. Mám 8m babatko a včera z ničoho nič sa jej zrazu chcelo stále spať (čo je neobvykle) bola horúca, ale teplotu nemala. Večer samozrejme nepokojne uspavanie a celý spánok bol nepokojny, dala som cipok. Dnes ráno sa najedla, znovu stále spi. Nemá záujem ani o hranie ani nestvornozkuje. Mám pocit ale že ma opuchnuté lico, sem tam jej vyjde soplik, fakt minimálne. Nekasle, nesopli, dýcha čisto a teplotu nemá. Môžu to byt zuby? Zatiaľ nemáme ani jeden. Ideme v stredu k pediatričke. Ďakujem
@beatrice1111 Mojmu idu zuby. Ma opuchnute dasno a keby mohol, spi cely den. Si viem predstavit, ze bolest unavuje. 😒
@cukricek4 nepozerala som lebo to sú hneď kriky len som skúšala na dotyk ďasná a nič tam také nebolo ale asi budem musieť riadne pozrieť
@cukricek4 ani jeden nemá
@beatrice1111 Neboli ste na očkovaní ? Áno zúbky mávajú tieto príznaky treba len pozrieť na ďasná stačí že by boli červené a opuchnuté
tak mohli by byt, uz ma nejake? neskusala si pozerat do pusiny, ci nebude nieco vidiet, ze by sa isli nejake prerezat?