Ahojte, moj 7r.syn nespolupracuje pri vysetreni, nasli sme si milu p.zubarku, tak sme ju pravidelne navstevovali, aby si zvykol, ale je to stale velky boj a uz potrebujeme opravit kazy. Odporucila nam vyhladat nejaku kliniku, kde podavaju pre deti "oblbovaky, prip.narkozu". Na nete som nasla tieto: my smile (ale nasla som zle referencie, tak zamietam); dental care rosa; stomamed; smile clinic - na tieto ambulancie som nenasla ziadne referencie. Prosim Vas, kto ma dobre skusenosti z niektorej z nich, nech sa rychlejsie a spravne rozhodnem, nielen podla reklamy. Dakujem pekne. m
Mojmu synovi v pondelok robili zuby v celkovej anestezii na Hajduchovej v BA. Je to štátne zariadenie a môžem len pochváliť. Ošetrujú detských pacientov ktorý sa nenechajú ošetriť u bežných zubarov. Za 7 opravenych zubov a jedno trhanie sme platili 88 eur. Takže na chvíľu máme pokoj zo zubami.
Ahojte, tak sme sa objednali k dr. Nemcovej, termin az o mesiac. Tak dufam, ze dovtedy vydrzime. Dakujem za odporucanie. Potom napisem feedback. 🙂
@beba99 ahoj, boli sme, vytrhli nám trvalú 6,dali mu premedikaciu, ktora neucinkovala, a injekciu, moje dieťa revalo vkuse, otec ho držal, bolo to všetko nasilu, mam z toho traumu, viac sme tam nešli, môj syn si všetko pamätá a povedal ze viac tam nikdy nejde, ale v podstate to urobili veľmi rýchlo a šikovne, moje dieťa má strach zo zubára, myslím, že teraz ešte väčší,kedy sa chystáte k zubárke, napíš mi prosím potom ako ste dopadli, držím palce
mame skusenost s My Smile a Stomamed. Za mna odporucam Stomamed, mojej 3,5r vrtali hlboky kaz, pouzili na utlmenie midazolam a rajsky plyn. Profesionalny tim, rychla praca, krik a plac bol, ale mala sa rychlo spamatala. Pytajte si dr Zoricu Nemcovu.