skusme iný názov témy na detské zuby ale cloveka to prestaa bavit
azda to pojde... 😲
jeto len stroj ten nas admin. ktorý to zamkol
velmi sa netes, zachvilu to mas zatvorene 😀 komu niet rady, tomu niet pomoci... mmch ty nam chces v niecom radit? dakujem 😀 😀 😀
@drzubok prepac, ale ked nevies na 2x pochopit elementarne pravidlo, tak potom co mame cakat?...myslim, ze poradna o zubkoch by bola super, ale vies, tem o zubkoch bolo dost, mas pocit, ze sa tam radilo nespravne? na co som neprisla... napr. ako rozoznat skvrny na zuboch sposobene demineralizaciou vs. svkrny z nadbytku fluoru?
ja mu nerozumiem 😲
@latvia to co bolo niekedy je jedna vec výsledky vidís na slovenskej populacii... tabletky problém neriesia. vbezny prijame fluoru plus pasta staci. nezabudaj ze sklovina je najcitlivejsia po prerezani.- plati to aj pre trvale zuby-vgtedy intenzívnym cistením das detom ten naj. základ
@drzubok dakujem...nejde o jeden "pripad " 😉 ...tie nite su pre syna, 3,5r...takze pomaly sa zacnem obzerat po nich.. no a tie biele skvrny ma dcerka...pravdepodobne suvisiace so zakladnym ochorenim..ja som na zuby "zamerana", takze ma to mierne trapi, ale ak to neviem ovplyvnit starostlivostou, stravou, tak to nebudem silit...ako bude, tak bude..
a to zakladne ochorenie???
co hovoris na pecatenie zubov?
no a financne je to tragedia.- pod heslom mamiciek- sak mliecne vypadnu-
ty mas dost