ahojte viete mi poradit? moje dietatko ma 3 mesiace a strasne slinta, zuzla a hryzka si rucicky, je tiez dost placlivy, nervozny a nespokojny posledny tyzden, doteraz to bolo kludne babatko, ktore nikdy neplakalo,(naozaj nikdy iba ked bol moc hladny) myslite, ze to mozu byt zubky tak skoro? kedy vysiel prvy zubok vasim babatkam?dakujem
Nasmu vysli v 4 mesiacoch naraz dva zubky, ked mal rok mal uz 12 zubkov, takze kludne..
nasa mala v troch mesiacoch 3 zubky takze kludne teraz mame 19mesiacov a chvala bohu mame vsetky zubky vonku 🙂
mojej vysli obe spodne jednotky presne 12 tyzdnov po narodeni 🙂
nášmu vyšiel prvý zúbok keď mal 3 mesiace a týždeň 😉
Starsiemu vysli spodne dve jednicky ked mal 3m1t. Takze kludne
Moja slintala a slintala hodne ale aj tak vyšli až v 8 a nálady sa menili aj podla toho ci nebolelo brusko alebo zle nespala
náš má dva mesiace a spodná jednotka je už vonku. Kebyže to nevidím, tak neverím.
Baby a čo ste im davali na zubky takym maličkym- použivali ste aj geliky? Pisané sú od 5.mesiaca...
ahojte, pred par dňami som túto tému čítala, keďže moj malý slintá a slintá a pchá si obe ruky naraz do pusy..nervozny, no strach...po troch dňoch odvtedy môžem povedať, že pár dní pred 4 mes nám ide naraz 5 zúbkov - vidieť trčať malé biele hrčky, obe 1 hore, prvé stoličky hore La P, ľavá 1 dole, no a má priveľmi opuchnutý očný dole, no, je to divné....
@bielavilaahoj moje obidve v tom veku robili to iste a prvej višli zubky ked mala 6 mesiacov a druhej dcerke na konci 4.mesiaca.Museli sme používať podbradník a aj tak bol celý mokrý.