Ahojte. Išli aj vašim detičkám zúbky po jednom? V 8mom mesiaci vyšiel prvý spodný a teraz v 10tom druhý spodný. Chcela by som len vediet, či tie zúbky pôjdu vždy po jednom, alebo sa to rozbehne? Ďakujem 🙂
@macusiq nam vysli dve priebehu jedneho mesiaca v 9m dve spodne a o polroka dalsie zubky ;) cca v rok a pol isli jeden za druhym ;) ale nas potrapili kazdy jeden zub az na stolicky a ocne .....
@zuzkaa1991 fuuu pol roka nešiel žiadny zúbok?
Nasmu vysiel prvy zub okolo 8tich mesiacov. Dolna 2. Potom dlhsie nic, potom vysli obe spodne jedotky a potom sa to celkom rozbehlo, ale vzdy tak, ze jeden vysiel a tlacil sa druhy. Pred mesiacom sa mu prerezala 4. stolicka a uz mesiac ho trapia horne ocne. Takze uz cca pol roka sa trapime so zubami.
@macusiq ak si dobre pamätám v decembri jej vysli dva spodne a potom niekdy vmaji jun dve hore a v lete uz isli rad za radom(uz bolo vidno viac naraz isli)
Mame skoro 5r takze len letmo pamätám. Ale.ten december si pamätám velmi dobre to bola na nurofene a fenistile skoro mesiac a pol...hrozne uspavanie boli noci.tiez plac nie raz sme boli hore...potom ked uz mala rok a pol tak sme nespali len ked sa aktuálne prerezaval zub
Teraz sa pyta rok asi ze kedy jej vypadnu zubky 🤣🤣🤣(ja jej hovorim na to ze nech mi da pokoj vytrpela som si kazdy jeden tvoj zub nech mas ešte male 🤣) mojej neskoro isli velmi....ona ma vo všetkom svoje tempo ;)
ano vacsina (zial) sla po jednom, relativno rychlo po sebe ale po jednom, obcas liezli max. dva naraz cca. v tom istom case ale aj tak vykukli najskor jeden a potom druhy 🙂