Ajojky... Hrozne dve týždne alebo tri za nami a zuby nie a nie vijst.. Vecer a v noci katastrofa.. Vyzerá to na horné dve ze idú.. Dbes som kuk a mam pocit ze idú asi všetky 4 naraz... Už som zúfalá.. Vyčerpaná 🙈🙈🙈 vyzerá to ešte na dlho?? Kým sa prerežu?? 😳😳😳
@mamkacharlotta ved mu daj na noc panadol, zuby aj polroka môžu isť, studene kusatka alebo u nas bolo super makke ovocie.
@mamkacharlotta naša to ma takto asi 4m a zuby nikde (už bude mať rok). Takže ktovie..
toto este vobec, este su vysoko. nasmu presvitali horne zuby ovela viac a trvalo polroka kym vysli odkedy sme ich zbadali prvy raz. jednoducho su obdobia kedy ich boli viac ze sa tlacia smerom dolu, treba im vtedy pomoct
@mamkacharlotta u nas to trvalo aj vyse mesiaca co mal opuchnute dasienka 🙈 ale akoze nebolo kazdy den zle. Tiez mu isli vsetky 4 naraz, chudacik mi ho bolo extremne luto a to stolicky byvaju horsie ako tieto prve predne :(
Tiez sa mi podla fotky zda, ze toto este nema spuchnute, ze sa este neprerezavaju, ale tak mozno sa uz vnutri hybu a to ho boli a mozno to je nieco ine 🤷🏼♀️
@lenkakravcova no to aj my tak.. Už asi mesiac a zuby nikde.. Na nervy... Už... A to bude aj nas mat v januári rok 🙈
@milanemila noo mam pocit ze už to má čím ďalej tým viacej opuchnuté... A že už ako keby všetky štyri hore naraz šli 🙈 no tie zuby najhoršie aj keď idú aj keď potom bolia... 🙈🙈🙈
Ale ďakujem všetkým za odpoveď 😍
@nyphadora nechcem zase vkuse do neho lieky pchať...
@mamkacharlotta lieky su naozaj hranicna moznost... nam toto robil, ja uz, ze zubky a prd dali sme ho zo spalne do jeho izby a odvtedy nam spinka pekne 🤷♀️
cez den moze mrncat bo mu chyba kontakt, ja uz skusam vsetko, ma 8,5 mesiaca a zub ani jeden a ani sa nechumelí 🤷♀️
@evickuska tak nás v noci hlavne murci.. On ani cumel do pusy.. Nechce.. A keď ma ta len ho z jazykom drží.. Prste vôbec ho nedudla... Nám vyšli dolné a to mal 8,5 mesiaca a teraz čakáme na horné.. Segra akurát dnes malému pozerala a vravela ze masaker ma ďasná navrete.. Ze ono každú chvíľu vijdu 🤗 tak už nech si vonku naj sa netrápi drobec ❤️ držte sa ❤️
Ano. Uz ich ma napuchnute ale este nejaky tyzden tomu davam. Aspon u mojich tak bolo…. Je to na nervy viem. Ale to dieta sa trapi…. Zubky bolia hlavne ked su schovane. Aspon mne tak bolo povedane a ulava pride ked dasienko pukne a zubok sa prereze ze uz ma miesto kam ist.
Mojej dcerke aj najmensiemu tak zubky tazko isli. Aj dlho aj oni to mali totalne krvou podliate. Noooo to bola hroza.
@maryetta ráno už mal bodku... Tak to už pôjde.. Už sa prerezava 🤗🤗🤗 konečne 😍😍😍
Tak včera bodka na dasne.. Dnes čiarka.. Tak už čakám ze zajtra alebo pozajtra vijde zub 😍😍😍
Už máme zubček 😍😍😍
@mamkacharlotta dakujem, my zatial ani jeden 🙈
@mamkacharlotta toto este nevyzera, zeby mu sli zubky...