Ahojte pravdepodobne nám idú ďalšie zúbky od včera mi hnačkuje vceraj 7krat dnes od rána 4 krát zatiaľ pijeme 3.5%mlieko neprevarene.. Spravila som mu ryžový odvar predtým ako sme prešli na 3.5%mlieko sme pili Bebu ktorú som mu zarábala pri takýchto veciach odvarom z ryže len trz mám mu dat vypiť čistý odvar alebo zmiešať z mliekom?
cisty odvar, mlieko tam nedavaj, popripade banan ak zje
@deti95060810 a to je nejaký sirup ci tabletky kvapky? Počujem o tom prvý krát ako sa to dava do čoho alebo čisté
@ojko99 Smecta je prášok...môžeš dať aj do čaju, polievky, kdekoľvek zamiešať aby ti to dieťa vypilo, zjedlo....
No zúbky to asi nebudú ale náš u škodia dusená pečienka
@deti95060810 prosim ta ako dlho trvali tie hnacky? A ako si vedela ze to je zo zubkov? Nasa 1,5roc mala uz 12dni ani nie ze hnackuje, skor ma riedku akoby kasovitu hlienovitu stolicu max 3-4x za den. Nic ine jej nie je. Papa sice pomenej normalnek stravy, skor pyta viac mlieka ale je aktivna az az. Uz dlhsiu dobu si pcha prsty do ust, chybaju nam posledne 4 stolicky. Len tie stolice ma znervoznuju. Boli sme na vysetreni stolice a je negat. Drzime dietu, sice nie na 100perc, mlieko jej davam bezlaktozovu bebu ale riedim s ryzovym mliekom .davam aj smectu ale len pol balicka, enterinu od vcera, cucoriedky papamr. Je hidtejsia uz a hlien len sem tam. Neviem ci riesit gastro ci nie. Sa.mi zda ze jej ide horna stolicka, ale nie som si ista, nepusti ma tam. Dakujem
čistý odvar skús... ach jaj toto som neustále riešila pri synovi - mal dlhodobé hnačky pri zuboch... Ešte je dobrá aj mrkva....a v lekárni skús kúpiť liek SMECTA....zahustí stolicu, pomáha pri hnačkách.