Zúbky a hnačky u 19-mesačného

ojko99
10. feb 2021

Ahojte pravdepodobne nám idú ďalšie zúbky od včera mi hnačkuje vceraj 7krat dnes od rána 4 krát zatiaľ pijeme 3.5%mlieko neprevarene.. Spravila som mu ryžový odvar predtým ako sme prešli na 3.5%mlieko sme pili Bebu ktorú som mu zarábala pri takýchto veciach odvarom z ryže len trz mám mu dat vypiť čistý odvar alebo zmiešať z mliekom?

deti95060810
10. feb 2021

čistý odvar skús... ach jaj toto som neustále riešila pri synovi - mal dlhodobé hnačky pri zuboch... Ešte je dobrá aj mrkva....a v lekárni skús kúpiť liek SMECTA....zahustí stolicu, pomáha pri hnačkách.

fatima99
10. feb 2021

cisty odvar, mlieko tam nedavaj, popripade banan ak zje

ojko99
autor
10. feb 2021

@deti95060810 a to je nejaký sirup ci tabletky kvapky? Počujem o tom prvý krát ako sa to dava do čoho alebo čisté

ojko99
autor
10. feb 2021

@fatima99 neviem ci my vypije čistý banán ľúbi žeby som mu ho rozmixovala do toho

deti95060810
10. feb 2021

@ojko99 Smecta je prášok...môžeš dať aj do čaju, polievky, kdekoľvek zamiešať aby ti to dieťa vypilo, zjedlo....

ojko99
autor
11. feb 2021

No zúbky to asi nebudú ale náš u škodia dusená pečienka

majusa2
22. jún 2021

@deti95060810 prosim ta ako dlho trvali tie hnacky? A ako si vedela ze to je zo zubkov? Nasa 1,5roc mala uz 12dni ani nie ze hnackuje, skor ma riedku akoby kasovitu hlienovitu stolicu max 3-4x za den. Nic ine jej nie je. Papa sice pomenej normalnek stravy, skor pyta viac mlieka ale je aktivna az az. Uz dlhsiu dobu si pcha prsty do ust, chybaju nam posledne 4 stolicky. Len tie stolice ma znervoznuju. Boli sme na vysetreni stolice a je negat. Drzime dietu, sice nie na 100perc, mlieko jej davam bezlaktozovu bebu ale riedim s ryzovym mliekom .davam aj smectu ale len pol balicka, enterinu od vcera, cucoriedky papamr. Je hidtejsia uz a hlien len sem tam. Neviem ci riesit gastro ci nie. Sa.mi zda ze jej ide horna stolicka, ale nie som si ista, nepusti ma tam. Dakujem