Ahojte, potrebujem nájsť alebo poradiť dobrého zubného lekára pre deti, neviete mi niekto poradiť. Nie som novomešťanka, prisťahovala som sa tu a nepoznám tu nikoho. Ďakujéééém
@fiorela neviem v ktorej casti mesta byvas,ale na Hajovkach na ZS je dobra zubarka chodi k nej aj starsia dcera ziadne vymeskavanie zo skoly a ja z prace pekne si ich zavola na prehliadku a ked su problemy tak donesie papier domov co a ako.S mladsou chodime k Marekovej na Samoty,ale u nej sa vsetko plati ale ked zacne chodit do skoly tiez ju prehlasime.Len neviem ci nemaju plne stavy treba sa poinformovat.
Ahojte
ta na hajovkach berie aj uplne male deticky teda co ja viem, od prveho zubu, ale uz ma plno, teda mne tak povedali ked som sa pytala, ale ze by sa dalo zacat tam akoze s dentalnou hygienou (aby si dieta zvyklo chodit k zubarovi) a potom prejst plynule na zubara, ale ze do roku 2012 su plny. Ale nenahlasila som tam krpcov kedze nieje iste ci by sme tam mohli zostat. A okrem toho ja by som tam musela vsetko platit lebo nema zmluvu so vseobecnou.
Ja som teraz objavila nejaku Masárovú, vraj sidli v byvalej vzduchotechnike, par ludi mi ju vychvalilo, ale ani neviem ci berie deti.
Vy nahodou niektora neviete??
Jaaaj tak to som nevedela ze je aj priamo na ZS, dobre vediet 😉
Caute baby..oprasila by som temu....a len podotknem, ze som min, rok obvolavala skoro rad radom...a vsetky mali plno...aspom pre mna....a ta na ZS tiez.☹(((
A najhorsie je, ze mi deti ODMIETLA aj ta, ku ktorej patrime podla obvodu...no co dodat...zevraj berie najmladsich predskolakov....tak teraz mam predskolacku, som zvedava, cim ma odbije teraz....☹((
@miriamkac ja tiež posledné dni rozmýslam kam s malým, my sme boli s mm u zubarky v oktobri, bol s nami aj Drobec, zubárka mu dovolila behat po ambulancii, zatial co mne robila zuby a muzovi robila druha doktorka hygienu, sestricka mu ukazovala ako mi robi dr. zubky, povedali mu, že má prísť aj nabudúce 🙂 tak tajne dufam, že ked sme u nej aj s manzelom, že nam ho vezme, manzel tiež k nej prestupil min. mesiac, nechcela ho najskôr dlho zobrat, ale uvolnilo sa jej pár miest tak ho vzala. V decembri ideme, tak ju poprosím, či by nemohla malemu pozret jednu stoličku, bo sa mu na nej robí taký povlak ☹ tak snad nebude vrtat, bo si to neviem predstavit s nasim Drobcom, ktorý sa bojí aj vysávača ☹
@zanna89 Macko zubná klinika....super 🙂
@simkam2912 dakujem, pozriem to
Ahojte, date tip na dobreho detskeho zubara v NMnV?
@smajluska mudr. Macko,ale neviem ci este bere novych pacientov
@simkam2912 Dakujem a iny detsky zubar v NM nie je?
@smajluska je urcite ...pozrite na nete
to by som aj ja potrebovala vedieť