Ahojte rada by som sa spytala ci ma niekto skusennosti so zubarmi na haydukovej .Mam totalny panicky strach zo zubara a preto mi psychiatricka dala papier na celkovu anestezu.Ale aj tak sa bojim velmi ale zubky mam v katastrofalnom stave uz a aj bolia dost nechcem si dat vsetky vytrhnut iba nutne a opravit by som si dala prosim ak mate skusennost poradte a plati sa ? Dakujem
Ahoj, pozri si už aj existujúcu diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/zubari-na-heydukovej/
ahoj, ja tam mám zubára a som maximálne spokojná. Ja som mala takisto panický strach, 15 (!!!) rokov som nebola u žiadneho, tak si vieš predstaviť ;) Chodím k jednému mladému, ten mi odmietol čo i len injekciu dať a vieš čo?? Absolútne ma nič nebolelo!! A panika u mňa vyzerala tiež, že srdce mi tak strašne búchalo, myšlienke šialené, som myslela, že sa zbláznim.
A na Heydukovej robia ja v celkovej anestéze??
Ahoj kika7 ano robia len sa velmi bojim az mam strach ist tam a informovat sa pritom bez mojho suhlasu nemozu mi nic robit ale nechapem vepmi sa bojim az mi je zle ked si na to spomeniem😧
Aha lebo moja sestra tam tiez bola a neplatila za vytrhnutie preto sa pytam ale nie u klasickeho zubara bola ale hospitalizovana 1den
Ak máš papier od psychiatra,tak neplatis
Ano mam
Jasne ze sa plati a nebude to malo. Ja mam s hayduckou bohate skusenosti, mam tam niekolko zubarov od malicka. Nepytaj sa na “kliniku” ale na konkretneho zubara. Ked tak.