Zubár na Heydukovej v Bratislave

sonca1511
8. apr 2018

Ahojte rada by som sa spytala ci ma niekto skusennosti so zubarmi na haydukovej .Mam totalny panicky strach zo zubara a preto mi psychiatricka dala papier na celkovu anestezu.Ale aj tak sa bojim velmi ale zubky mam v katastrofalnom stave uz a aj bolia dost nechcem si dat vsetky vytrhnut iba nutne a opravit by som si dala prosim ak mate skusennost poradte a plati sa ? Dakujem

mirola
8. apr 2018

Jasne ze sa plati a nebude to malo. Ja mam s hayduckou bohate skusenosti, mam tam niekolko zubarov od malicka. Nepytaj sa na “kliniku” ale na konkretneho zubara. Ked tak.

xxxxxnnnnn
9. apr 2018
kika7
9. apr 2018

ahoj, ja tam mám zubára a som maximálne spokojná. Ja som mala takisto panický strach, 15 (!!!) rokov som nebola u žiadneho, tak si vieš predstaviť ;) Chodím k jednému mladému, ten mi odmietol čo i len injekciu dať a vieš čo?? Absolútne ma nič nebolelo!! A panika u mňa vyzerala tiež, že srdce mi tak strašne búchalo, myšlienke šialené, som myslela, že sa zbláznim.
A na Heydukovej robia ja v celkovej anestéze??

sonca1511
autor
17. apr 2018

Ahoj kika7 ano robia len sa velmi bojim az mam strach ist tam a informovat sa pritom bez mojho suhlasu nemozu mi nic robit ale nechapem vepmi sa bojim az mi je zle ked si na to spomeniem😧

sonca1511
autor
17. apr 2018

Aha lebo moja sestra tam tiez bola a neplatila za vytrhnutie preto sa pytam ale nie u klasickeho zubara bola ale hospitalizovana 1den

mata2
17. apr 2018

Ak máš papier od psychiatra,tak neplatis

sonca1511
autor
29. apr 2018

Ano mam