Žlté zúbky u 3-ročného

19. jún 2024

Mamičky minule som si všimla že min syn 3 roky má na prednych zúbkach ako keby hnedý povlak tak na polovicu
Pritom umývame 2 krát do dňa
Veľmi nestresujem keďže viem že sú to mliečne zúbky ale predsa
U zubára sme neboli lebo sa lekárov veľmi boji a trochu z tým ešte chcem počkať,keďže viem že by ani ústa neotvoril
Odporučite mi nejakú pastu alebo len čistiť ?

anavixy
19. jún 2024

Moze ist o poskodenu sklovinu a to bud o vyvojove poskodenie (ale to by mal od prerezania) alebo o kazy ci povlak. Pouzivate pastu s fluoridom? Existuju aj GC remineralizacne gely, no dolezite je vediet o aky problem ide, mozno to chce len zlepsit techniku hygieny pripadne profi dentalnu hygienu. Ak ten hnedy povlak je od dasna smerom dole, tak takmer urcite ide o kaz.

zuzkaa1991
19. jún 2024

Moja ak si umyva s detskou pastou tak mala.zlte.flaky na zubkoch...ale 98%ja jej.umyvam ale.s pastou zo spoločnosti Forever používame. Asi 3r kedze.je bez flouridu takze je vhodna aj pre deti.....ma.krasne zubky a to umyvam len vecer jej.
Ak ma náladu umyje si sama s detskou pastou cez.den.

Cela rodina používame tuto pastuu zabraňuje tvorbe zub.kamenu

cchiquitaa
27. nov 2024

Aj moja celá rodina používa zubnú pastu od značky Forever. Deti si ju dokonca samy pýtajú a o detskú pastu už nemajú záujem. Len po umytí touto pastou mám takmer celý deň pocit dokonale čistých zubov.

Keby ste chceli si objednať pastu alebo vzorku nevahajte ma kontaktovať💝