Ahojte mamicky! prosim o radu. Poznate niekto zubarku Sekelsku v Tt? ...patri pod dr. Lužaka...
Syn(8r) si vybil predny trvali zubok, treba ho zreparovat a doplnit chybajucu cast...
Taktiez mame vlozku v mliecnom zube s pohotovosti (14.8.2016) z Ba......potrebujeme kvalitneho zubara( "na nepbiazoch nezalezi"- viete ako to myslim 😉)
prosim odporucte nejakeho zubara v ramci tt, hc, sered, pk- okolie... chodime Chomatovej do tt. bola som pred asi 2-3 mesiecmi a nevsimla si, zd synovy sa kazia 2 zuby v medzi zubnom priestore :( mal obrovske 2 diery... dakujem dievcata 😊
Schill dental clinik Bratislava,úžasný prístup zubarky,chirurga i ortodonta.Cena vyššia ,ale ten prístup stojí zato.Tiež si chválili zubarov na Limbovej ulici,je tam nové stredisko.
@danielasimonko moje deti ku nej chodia..je skvela..k detom uzasna..starsiemuaj pecatila zuby ajplombovala a ani nemukol..sice co sa tyka repasu zlomeneho zuba ti nepoviem kolko stoji ale ja vzdy 10€ za preventivku a plomba 20€ biela do stolicky..v stredu sme boli a dostali aj kefky.. Ja odporucam..
@marianeta
ku komu chodia deti? na Limbuvu?
@rosalia
dakujem omrknem na nete....
nerozumiem stale kam kukala Chomatova.. a ja ze, konecne dobra zubarka:(
nemate niekto skusenost s dr. Andelom v Hc prosim? vraj je dobry....
@danielasimonko nie ..chodia k tej Sekelskej.
@marianeta
dakujem za odporucenie...
@danielasimonko boli ste tam? ci inde?
@danielasimonko dcere opravovali vybite trvale zuby po uraze u dr. Andela, len on tam ma viac zubarov, je to cele stredisko v Hlohovci. Odporucam
dievcata dakujem. boli sme kuk na lincanskej v tom novvootvorenom centre,,, no sa mi to ptostredie nepacilo... urcite viete ako to myslim...
ta stavba je velmi spinava, povybijane okna, lidske vykali, smeti.... a v tejto budove cast kde sidli nove centrum...no tento priestor je celkom pekny, novy, cisty to ano.... ale ten dojem ako tam idete je veeeeeelmi zly.... aky du odbornici teda neviem.... nevyskusala som ich sluzby
@danielasimonko ahojte.bola by skoda sa dat odradit tou vonkajsou strankou, hoci aj to sa ma vraj v dohladnej dobe zlepsit. My sme boli na hygiene
A boli sme velmi spokojni, fakt odborny pristup, cas na pacienta, ziaden stres.mala si u nich vyskusala aj kreslo, maju to tam krasne prisposobene detickam.cely priestor tam je novucicky cisty svetly. Fakt odporucam. 🙂
ahoj,,,ja by som ti odporucila dr.Skypalovu,ordinuje na poliklinike kde mala ambulanciu Tvrda....je to na tretom poschodi vedla orl paveleka.....zobrat ako noveho pacienta ho asi nezoberie,ale porobit a opravit by mu to mohla.....
inak na chomatovu dost nadavaju co som pocula