Ahojte, prosim vas, dcere sa dnes zlomil predny zub, ktory je uz trvaly. Mate s tymto skusenost, ci sa to da spravit/dorobit natrvalo a aby to aj nebolo vidno? Myslite, ze treba ist s tym hned rano k zubarovi, ci to moze par dni pockat? Poranila si pri pade aj peru, tak kym sa jej to trochu neukludni. Dakujem
Ano hned k zubarovi (pripadne minimalne volajte a povie vam). Da sa to spravit.
@janci27 ja som takto prisla o cast predneho zubu, samozrejme to dorobia tak, ze ani nevidno rozdiel, ale po rokoch bude treba vymenit. mne menili asi po 20tich, lebo uz z estetickeho hladiska to nevyzeralo dobre (dorabana cast zozltla). ideal je, ak by ste tu odlomenu cast mali, ale ak nie, nevadi. treba ist cim skor, ak ma opuchnutu peru, zavolala by som a spytala sa.
Môj najstarší syn si v 7dmich rokoch polovicu trvalej hornej jednotky odlomil.. preskakoval vankúš a zabrzdil zubami na parketach.. doteraz tam je dierka.. 😬 u zubára skontrolovali či sa mu nepoškodil aj koreň, opravili mu ho a takmer to nie je vidno, len keď na neho zasvieti slnko, vidno že je to trosicka priesvitnejsie ako originál zub.. ale inak to vôbec nie je vidno.. stalo to 80€ u našej zubarky.. držím palce nech je vporiadku..
A určite čím skôr k zubárovi..
Moja mladsia si pri uraze asi v 2. triede ZS odlomila z predneho zubu. Ma to osetrene bielou plombou. Vidno to nie je. Zubar odporuca pockat, kym dospeje, ze potom navrhne trvacnejsie riesenie.
moja 9r si odlomila hornu jednotku na kupalisku... robil jej to az cca po tyzdni, vidiet to nie je... "zarobila" 130e.
taktiež sestra 9 ročná ked bola , tak zlomila predný zub , vobec jej to nie je vidno ani po rokoch 🙂
@jana_eyre_2 Dobry den. Mozem sa opytat, kto Vasmu synovi opravil zlomeny zub? Syn si tiez zlomil a hladam zubara, ktory by mu to pekne spravil. Dakujem
aj ja mam cca od takeho veku dorabany predy zub nieje to vidiet,,,, z casu na cas raz za par rokov sa mi z toho odlomi a zas dorobia
@tatran9 my chodíme do dentalissimo v Bratislave, je to v Ružinove pri strkovci.. veľmi sme spokojní s prístupom zubárky 🙂
@jana_eyre_2 dakujem pekne. A mozem sa opytat kedy to bolo a ci mu to stale drzi? My sme uz objednani v Dentix, ale zubar nas pripravoval na to, ze sa moze stat, ze mu to bude odpadavat, ze detom sa to deje.
@tatran9 mal 7dem keď sa mu to stalo a teraz má 10.. vekom je vidno, že má ta opravená polovica trošičku inú farbu, ale to si vsimnes len keď sa zapozeras v svetle.. zatiaľ drží dobre 😁
@jana_eyre_2 dakujem velmi pekne za info 😊
@janci27 Ahoj, da sa to pekne dorobit, nebude to vobec vidno 🙂