Zapálené zuby u 14-ročnej

mtsz
13. aug 2024

Dobrý mám 14 a mám ísť do ba do sv. Alžbety na trhanie zubov 26,16,36 problém je že 26 a 36 mám zapálené a strašne sa bojím lebo som počula že na zapálené zuby injekcia nepomáha no počula som aj také že pomáha ale treba ju viac krát pichnúť alebo dobre pichnúť. Aké máte prosím s týmto skúsenosti? Lebo fakt sa bojím. Zuby mi má trhať dr. Jaffar Assad a povedal že budem cítiť len tlak ale keďže tam mám zápal tak no neviem.

sisska96
13. aug 2024

Každú bolesť sa dá zvládnuť. Bude to pár minút. Po vytrhnutí je horšie :D

patus_2
13. aug 2024

@mtsz neboj sa, pokiaľ nemáš rozsiahly zápal a hnis po tým, tak väčšinou lokálna anestézia zaberie. Nieje to príjemné, ale bolieť by to nemalo. A ak by náhodou si cítila bolesť, povedz to lekárovi, vie dooichnut alebo pichnúť na iné miesto...

mtsz
autor
13. aug 2024

@sisska96 tej bolesti potom sa práve bojím najmenej aj keď s tým zubom som už minule do zeme revala😅

mtsz
autor
13. aug 2024

@patus_2 nie nie taký zápal nemám moja hygienicka mi dneska povedala že ten zápal sa dá odstrániť len keď mi vytiahnu ten zub. Dobre ďakujem😊❤️

sisska96
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
13. aug 2024

@mtsz a zubár čo na to? Nevie to vyliečiť? Higieničky nie sú také veľké odborníci

mtsz
autor
13. aug 2024

@sisska96 nič na to nepovedal keď som bola u neho prvý krát hneď mi ho chcel ťahať ale povedala som že chcem radšej termín takže idem k nemu štvrtok a zubárka moja povedala že aj keď tam je zápal tak sa môžu obe zuby ťahať ale sa bojím z toho čo som počula že pri zápale injekcia nepomáha

janka1011
13. aug 2024

@mtsz máš 14 a idú ti vytrhnúť tri trvalé stoličky??? 😲

mtsz
autor
13. aug 2024

@janka1011 áno lebo mňa rodičia nikdy nebrali k zubárke a bohužiaľ tie zuby mi zubárka už nevie zachrániť. Našťastie ešte dúfam v tom že mi to niako strojček neskôr "stiahne"