V poslednej dobe mi strasne zapacha pot ani neviem opisat ako to smrdi ako keby nejaka poluevka alebo bujon? Nieco take a neviem co s tym nechcem si moc davat dodoranty vraj to nie je zdrave. Ale umyvam sa kazdy den niekedy aj dva krat. A väcsinou ked sa rano. Zobudim tak strasne pachnem (je mi to neprijemne pisat ale je to tak). Ked mame online hodiny je mi strasne zima na nohy a ruky ale pritom sa potim. Je pravda ze moc nepijem ale snazim sa. Vopred dakujem za radi❤️.
@lenkakravcova nie mam 17
nezmenilo sa u teba nieco? neperies inym praskom, nezmenila si avivaz? a co strava? inak deodoranty mozu byt aj zdrave - ja si robim doma zo sody bikarbony (len trosku), skrobu, kokosoveho oleja a trosku esencialnych olejov. je to zdrave, potit sa sice potim, ale pot nezapacha.
@clori nie pokial viem tak avivaz ani nic sa nezmenilo a snazim sa mat pestru stravu jem mäso zeleninu ovocie strukoviny
skus driclor je super .. zastavi potenie
kupis v lekarni 🙂
mozes skusit pit salviovy caj
odporúčam nechodiť na verejnosť a štipec na nos
@clori dakujwm skusim a neviete co by mohlo spôsobovat to ze mi je vzdy rano zima na nohy a ruky? Ci zo nie je tym ze sa vtedy nehybem iba sedim
pokojne to moze byt. sedenie pri pocitaci neprospieva nicomu. ja s tym mam inak tiez problem, ale mam k tomu problemy so stitnou zlazou (uzivam lieky), ale nie je to ideal. treba pohyb, nech krv poriadne prudi 🙂
@joozkaa10 hm a ked na tu verejnost ist potrebujem? 🤦A ide mi hlavne o to ci to nie je nieco vaznejsie
@clori jasne dakujem😊
@zuzana18072020 dakujem 😊
mas 17 rokov, mozu to byt hormony. Mas to stale alebo len v urcitom obdobi napr. pred menzesom?
Skus si toto vsimat.
Nie si v strese? Škola alebo niečo?
Môže to byť zo stravy? Neješ príliš korenené jedlá, prípadne sackove polievky?
Nie je vyucko pre teba zataz,stres? Mne to pride ako nejaka psychicka pricina...studene ruky,nohy...to dobre poznam. Jasne ze to moze byt aj od toho ze sedis a nehybes sa a energia ide do mozgu.
@0silvia0 netusim ale dakujem zacnem si to vsimat
@paja003 nie nie mamina praveze nekoreni skoro vobec
malo vody pijete
Si tehotná? Alebo po pôrode?