ahojte.
mali aj vase deti pri prerezavani stoličiek zápach z úst? potierame gazou namočenou v tantum verde na odporúčanie pediatricky ale za 5 minút je to znova naspäť. ďasná má extrémne napuchnutéba červené, boľavé. zápach je nepríjemný, viem že dieťa za to nemôže, mne ide skôr o to, či z toho nemôže byť niečo horšie. infekcia alebo zápal. u stomatologa sme neboli, nemáme zatiaľ žiadneho.
vďaka za vaše názory.
@relaxx11 pred nedavnom sme mali to isté
@adelka2020 a ako sa mate? ako to prebiehalo? boli sme dnes u dr., syn má akútny zapal sliznice. plus mu idú stoličky. brutálna kombinácia. 😭
Nemusi to byt to iste ale poviem nasu skusenost.
Dcerke islo niekolko zubkov naraz, zacala mat najskor zvysene teploty, neskor horucku uz. Pripisovali sme to ale tym zubom. Asi na treti den som si vsimla, ze jej zapacha z pusiny ale naozaj ze velmi. Okrem toho som si vsimla na spodnej pere taky biely povlak. Bola velmi podrazdena, stale plakala. Nepozdavalo sa mi to, tak sme isli k lekarovi. Vysla z toho aftozna stomatitida, z ktorej sme ju liecili cca 10 dni. Mala navrete dasna, afty v puse aj v hrdle, nechcela jest ale aspon pila. Dostali sme od lekarky gencianku, ktora jej nastastie velmi rychlo ulavila a pomohla.