Ahojte maminky, chcem sa spýtať či máte niektorá rovnaký problém. Mám 2 ročnú dcérku, máme už 18 zúbkov vonku a chýbajú nám horné zadné stoličky. Cca pred mesiacom a pol malá začala chrčať, bola zahlienená ale nedusilo ju na kašeľ musela som chodiť za ňou a hovoriť jej aby si odkašľala. Boli sme s tým u lekárky a dostali sme atb, po ktorých sa ale nič nezlepšilo tak sme dostali ďalšie. Po ich vybratí bolo chrčanie rovnaké tak sme dostali sirup Erdomed, ktorý tiež nezabral....ďalšia kontrola ďalšie atb lebo mala zápal priedušiek a nakoniec sme dostali atb aj Erdomed naraz...keď sme to dobrali kontrola...lekárka povedala, že sme ok, že to čo počujem sú len "dozvuky" choroby. Ale prešiel týždeň a chrčí stále....jeden deň menej iný viac. Nemá teploty, nie je malátna, sem tam mrzutá. Ja mám pocit, že je idú posledné horné stoličky nakoľko rozhrýzla za tie skoro 2 mesiace už 5 cumľov, slintá a má iný pach z ústočiek. Cumlíky nikdy nehrýzla len keď jej išli spodné stoličky. Ale nič nevidieť nemá ani opuchnuté ďasná. Ešte chcem spomenúť, že zhruba v tom čase keď začala chrčať som ju prestala kojiť. Máte s tým niekto skúsenosť? Môžu to byť zúbky? A ako dlho sa môžu horné stoličky prerezávať?
@danielita18 ahoj .... no ja som z toho už zúfalá a zúbky vôbec nevidieť aj keď neviem či je to vôbec tým. A v akej forme si mu dávala to Aloe? Dá sa to niekde kúpiť alebo objednať? Uškodiť je to podľa mňa nemôže len pomôcť tak by som to skúsila aj ja.....ďakujem
ahoj môj malý má 1 rok aj 9 mesiacov a vsetkych 20 zubov uz mal ked mal 1rok aj 7 mesiacov a ako mu vysli polsedné stoličky tak odvtedy dookola sople ale len v pozadí nadajú sa odsat a mame to už 2 mesiace dookola a tiež už aj ATB a mesiac po dopbarí ATB znova tak som snim znova isla lebo mal aj teplotu zvýšenú a doktorka mu zobrala stery z krku lebo ze je dost dlho aj ked je také pocasie a mal stafilokoka tak jasne ze dalsie ATB a tera sme ich dobrali a ale hlieny v pozadí mal stale a zabralo mu až Aloe vera co mi kamaratka dala na skusku ale zabralo mu to behom dvoch dní a doteraz tiež nic nepomahalo a pritom som tomu moc neverila ked mi to dala na skusku ale naozaj pomohlo