Začínajúce zúbky

effy777
31. júl 2022

Ahojte
Malý mal dosť silné koliky ktoré sa trošku zjemnili a my sme opäť spali viac než 3 hodiny za večer, no v poslednej dobe je taký nervózny stále si niečo pcha do úst, slinta jak doga a hneď sa budi z krátkeho šlofiku plačom.
Má 4,5 mesiaca,pozerala som a dasienka nemá síce červené napuchnuté ako sa všade píše že by mali byť ale za to ich má také už na bielo? Neviem či sa tak tlačia tie zúbky alebo prídu až o mesiac ale v podstate máte aj niektorá takýto prípad? Prípadne čo vám pomohlo, my sme kúpili camiliu

surama
31. júl 2022

@effy777 Skus dat jednu noc pred spanim Nurofen a uvidis ci pomoze. Nemusi mat kazde babo navrete dasna a predsa sa mozu tlacit zubky 🙂 Moj ma 10mesacny 8 zubov. Prvy vysiel niekedy medzi 4-5 mesiacom, a to trvalo, kym sa prerezal, takze my sme mali v noci klud mozno prve 2-3 mesiace. Odvtedy nie 😃

effy777
autor
31. júl 2022

@surama my sme sa celkom potešili že kolíky už nie sú také zle a teraz toto. Dala som a mal pocit že to je lepšie ale to nie je dobré dávať často či?

surama
1. aug 2022

@effy777 Ja som davala, ked to uz bolo fakt na nevydrzanie. A pocas dna Kamistad gel, ale ten pre dospelych som potierala na dasna. Teraz mu davam hryzt hryzatka z mrazaku, to dost pomaha 🙂 Este mi napadalo, ze obcas sme namiesto Nurofenu dali Panadol sirup na prestriedanie.