A zase tie zubáče naše 🙂 Dievčatá , idem si po radu. Naše krpčiatko posledné tri dni má také záchvaty plaču , je nepokojný a mám problém ho aj na rukách ukludniť . Presne je to taký plač ako keby ho dačo bolelo a to som si na 100 % istá . Dáva si ručičky do ust a chytá sa za uškom a ako keby sa škrabal . Ja si myslím že to idú zubky , dala som mu nurofen a ukludnil sa po pol hodinke .Nemôže to byt že by ho uško bolelo, alebo je to prerezavaním zubkov ?
podla mna su to zubky, celkom isto. Nas si usko chyta stale, ked je unaveny, alebo mu sli zubky a ked ma nejaky nepokoj. Mozes zbehnut k dokyne, overit si stav, radsej ako tipovat, ale vyzera to fakt na zubky. My sme davali calgel, kamistad gel, homeopatika(ale tie podla mna nezabrali), nurofen a nakoniec som mu pred 3 tyzdnami kupila jantarove koralky, a na moj dusu sa trochu ukludnil. Normalne to bolo citelne, ze tak neplakal 😕
Pokial ti lekarka na sto percent vyluci chorobu, odporucam homeopaticke cipky VIBURCOL, su fakt super
pokial vylucis bolest usiek stlacenim vpredu a aj za nimi a nebude rev, tak to su zubky. LEbo aj pri uskach je velky plac. Ale aj nas ked je nervozny kvoli zubom, tak sa skrabe...usi, vlasy. Lieky by som do neho kvoli tomu nepchala, skus gel na dasna Dentinox, mojmu isli minuly tyzden stolicky a najhorsie bolo uspanie a noc, gel pomohol.
treba ist na ORL asi ma zapalene usko a nie ho ladovat nurofenom 😲 😲 😲 😲 . ja uz nechapem, aj rozbite koleno sa bude hadzat na zuby
moj malinky ma teraz zachvaty placu idu mu horne zubky ma cervene cele licko, davam mu homeopatika zda sa, ze vzdy sa mu to ukludni, ale spytam sa ci nieco este pouzivate okrem toho gelu, ten nie je vraj dobry...koliesko z mraznicky je hned teple..ani to nepomaha..
Pokiaľ je to už také akútne, vždy som dala čipok od bolesti. nurofena alebo paralen. Vyspala sa mi aj maličká a bola kľudnejšia. Géliky pomôžu len na chvíľku. Pokiaľ sa to dalo vydržať, tak sme vydržali, ale pri záchvatoch plaču vždy siahnem po čipku.
ahoj, citam, ze koliesko z mraznicky - to nerob, mozes mu sposobit omrzliny, iba do chladnicky treba. Nas malinky nic nechcel, ani chladiace hryzatka, ani gel nepomohol, ak nema teploty, ani hnacky, treba to len vydrzat, utisit ho, ked place, my sme sa tiez len utisovali, ziadne lieky, mame teraz 4 zubky, uvidime, co nas caka pri dalsich 🙂 trpezlivost 🙂
Náš synátor (15 a pol mesiaca) zvládol prvé zúbky tak, že sme ani nevedeli ako vyšli... včera som mu našla prvu stoličku... bol v poslednej dobe plačlivejší, nervóznejší, ale dnes ráno vkuse prsty v ústach, ráno trocha pokašliaval... ale cez deň bez kašla, akurát málo spinkal, lebo ho asi trápia ďalšie stoličky, ktoré sa derú na svet. Tiež si nie som celkom istá, či robím dobre a či sú to len zúbky, lebo ešte mi nebol chorý a nikdy nám nekašlal... ale slintá, ruka v puse, upokojuje ho ked niečo hryzie, a večer nevedel zaspať, ako zaspal, už dvakrat som k nemu šla, lebo sa zobudil s plačom. neviem čo sa ide diať v noci. Dala som mu pred spaním Nurofen, potrela som mu ďasienka dentinoxom a už neviem, čo môžem pre neho spraviť... iba tíšiť. pevne verím, že zajtra bude naša doktorka robiť, lebo asi ju prídeme radšej pozrieť, aby sme nezanedbali niečo... napadlo ma aj zapálené hrdlo, lebo ťažšie preglga....
Ak sa chyta za uška určite je to uško :-/ Máme s tym zle skusenosti :-/