Vysoké teploty pri zúbkoch

silvi300
23. jún 2020

Ahojte. Akú najvyššiu teplotu mali Vaše detičky pri zúbkoch? Malý má už od nedele 39 a stále plače. Malý má momentálne 4 zúbky. Ďakujem.

veronikaszabova
23. jún 2020

@silvi300 skoro 40 stupnov

silvi300
autor
23. jún 2020

@veronikaszabova Aj tvoj stále plakal? Bola si aj u dr.?

sunny8
23. jún 2020

Ja som tiež myslela pri malej že je to zo zúbkov ale vraj mala do toho aj letnú angínu kde sú 40tky "normálne" .. vtedy mi nebolo všetko jedno ..

mimulik
23. jún 2020

Pred 2 tyzdnami sme si tym presli... 2 stolicky naraz..do toho 6 choroba a zapalene dasna..tyzden poriadne nejedol, nepil a potom postupne zacal..musela som mu z prednych hornych stierat hnis..dufam ze uz to nezazijem..

silvi300
autor
23. jún 2020

@sunny8 Budem musieť asi zavolať pediatričke zajtra opäť. Lebo on má 4 zúbky, z toho mu išli až 3 naraz. Vôbec neplakal, nemal teplotu, nič.. A od nedele rána vkuse plače a teplotuje. Už hotová som. Dala som mu Nurofen asi pred 10 minútami a spinká.

nikpa
23. jún 2020

@silvi300 ako vieš, ze je to zo zubov? Moj maly mal v čase ked mu išli zuby aj zapal močového mechúra, nebolo mu nič len vysoke teploty. Keby som bola počúvala reči typu to su len zuby a neisla k dr a nevydrankala si tam CRP a vyšetrenie moču tak neviem ako by to dopadlo. Nechcem ta strašiť, len píšem našu skúsenosť

veronikaszabova
23. jún 2020

@silvi300 boli, vsetko mal OK.
Par dni horucky, po vylezeni zubku bol klud. Bol uplakany, ale v norme

sunny8
23. jún 2020

@silvi300 pre istotu jej určite zavolaj môže v Tom byť ešte niečo iné nemusí to byť čisto zo zúbkov .. ja radšej vždy bežím k dr keď niečo veď u detí človek nevie

silvi300
autor
23. jún 2020

@nikpa Zajtra jej zavolám zasa, lebo už som úplne vyčerpaná a hotová. A cez deň stále len na rukách chce byť od nedele 🙈

silvi300
autor
23. jún 2020

@sunny8 Ja som jej včera volala, ale zajtra jej zavolam zasa. Už mi iné neostáva. Od nedele mi ako v noci skoro nič nenaspal.

adamadent
23. jún 2020

Sleduj ci sa nevyhodia vyrasky po troch dňoch... teploty nad 39 zväčša nie su len zo zúbkov.

daganov
23. jún 2020

@silvi300 to sa mi zdá pridlho na zúbky. Môj mal štyridsiatky, ale bolo to vždy tak, že cez deň bol celkom ok, len sa chcel viac pestovať, na večer vybehla teplota, začal byť malátny, plakal a ráno zub, ale teplota už nevystúpila. Choď pre istotu k lekárke.