Zdravim,
Vedel by mi prosim niekto poradit ci sa stretol s takymto niecim u svojho dieta? Vcera sme to spozorovali pri cisteni zubov, bol to len taky 2mm vyrastok, skor ako aft, rano detto. Teraz vecer to je ale o dost vacsie 😩Dost nas to vylakalo, hoci sa nezda, ze je to nejam bolestive. Maly tvrdi, ze to neboli. Jedna sa o absces alebo to moze suvisiet s rastom stoliciek? Dakujem.
@lila59 Skúste to proste zatlačiť... dcére to muž stlačil, vytieklo čo bolo.. prevažne krv, nebolelo ju to, dala som jej na výplach repík...kým sme sa dostali k dr tak sa jej to v priebehu 3 dní zase trochu naplnilo...prestalo až keď sa ukázala stolička...ale dr. to odkontroloval a ja som bola spokojná že tam nie je žiadny iný zápal
@lila59 aj nášmu sa to zvacsovalo, menilo tvar ako stolička rástla. Nebojte, určite to bude v poriadku. Mam 3 deti, ale ani jednému nešli zuby tak ako tomuto tretiemu. Normálne co zúbok to takéto škaredé dasno. Ono ako zub vyšiel, zo škaredé,, mäso '' zmizlo. Neviem, či sa zrastlo, odpadlo alebo nejako zacelilo, ale jednoducho už tam nebolo.
@katika_k davala som mu na to tiez repik a sem tam Mundisal gel, len pre istotu, aby sa tam nedostala infekcia. Asi do 3-4 dni to odpadlo. Pokial to malu neboli, netreba to riesit. Aj nas lekarka mi potvrdila, ze to niektore deti maju pri zuboch. Akoze zuby su u nas vzdy issue, takze ma to ani neprekvapilo...
Vyzerá to divne. Kebyže je to absces tak to je vyplnené hnisom a bolí ho to. Ani na aft sa to nepodobá. Zobrala by som k lekárovi