Vybitý predný zúbok

lulkac
25. máj 2014

Citim sa ako neschopna mama moj chlapcek si vybil predny zubok neviem co mam robit

demo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulkac
autor
25. máj 2014

No ma ho len polovicku polovicku si vybil

junovka
25. máj 2014

zalezi v akom stave je to...radsej by som sla k zubarke, aby si mala klud na dusi.Moja tiez take nestastne spadla, ked mala rok, tak som sla radsej k zubarke, pozrela a bolo ok.Kdezto kamoske spadol nestastne syn, zub sa mu zatlacilo uplne dovnutra, sla s nim k zubarovi a nakoniec mu ho museli vybrat, lebo mu tlacilo na konkretny nerv.

junovka
25. máj 2014

pokial je troska odbity, tak by som to neriesila.

demo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1010
25. máj 2014

Chapem ta.ja som nedavno krmila moju zabku vyzivkou,zrazu len pohla prudko hlavou dolu a tuk.no bolo trolinku krvi,ale co tam po krvi ked som si potom uvedomila ze ono to aj strnglo ☹ no a kusticek sa naozaj vybil.strasne som to oplakala,vdakabohu je to tak ze to takmer nevidiet ale strasne som sa trapila.sice je to "len"esteticky problem,ale verim ti ze ta to trapi ☹

sissy27
25. máj 2014

@lulkac tak na mieste by bolo ísť k zubárovi a ten zhodnotí, čo ďalej, keď nič iné tak aspoň zabrúsi nerovnosti...

sheila72
25. máj 2014

Je to len mliečny, takže to neni až taká pohroma. Ale radšej skoč ku zubárovi.

tova
26. máj 2014

no ja by som mu v tom pripade dala dorobit tu odbitu polku, aby sa deti neposmievali alebo necitil blbo. malym detom dokonca robia aj korunky

edvelyn
26. máj 2014

@lulkac a kolko ma maly rokov?