Viburcol pri zúbkoch

tehotna40
2. júl 2021

Ahoj baby, nasla som na tento liek len dosť staré témy. Dávate ho niektorá detičkam? Malej idú zúbky a je veľmi nepokojna hlavne večer aj hodinu a pol plače kým zaspi stále sa naťahuje ma nervy chytá si tie zúbky, dávam jej gel na zúbky a vcera som to spomenula dr a odporučila mi tieto homeopatika viburcol. Pomáha to vôbec zaberá to ? Kúpila som ich ale ešte som nedala neviem co mam robiť. Poprípade co ine pomáha?
Ďakujem vám za rady a skúsenosti.

s_a
2. júl 2021

Veď vyskúšaj a uvidíš či jej to pomôže či nie.. keď nepomôže, neublizi..

sense
2. júl 2021

Ja som dávala keď bolo najhoršie, mojej pomohlo, musíš ale vyskúšať...

tehotna40
autor
2. júl 2021

@s_a
@sense čím to je ze jednému dieťatku záberu, inému nie ? Ja sa v tomto vôbec nevyznám

ivula0807
2. júl 2021

No ja som to dcerke kupila ked jej isli zuby a bolo to naozaj zle.
Ale za mna uplne vyhodene peniaze do vzduchu, nezabralo to absolutne. 🤷‍♀️

s_a
2. júl 2021

@tehotna40 a čím to je, že jedno bábätko prespi celé noci takmer od narodenia a iné ani v 3 rokoch ešte nie? 🤷🏼‍♀️ A že niekomu vyjdú zuby že ani o Tom nevie a iné prežíva každý jeden zúbok bolestivo?

tehotna40
autor
2. júl 2021

@s_a ale myslím ten liek, už keď sa rozhodneme dat niečo do toho malého telicka, tak už nech to aspoň zaberie. Môžem sa spýtať aký gel na zúbky ste používali?

tehotna40
autor
2. júl 2021

@ivula0807 ďakujem.presne toho sa bojím

s_a
2. júl 2021

@tehotna40 homeopatiká nie sú lieky.. a oni to robia tak, aby to tym malym telíčkam neskodilo. Podľa mňa nevhodný gél na zuby môže byť horší a väčšinou aj tak nepomáha

sense
2. júl 2021

@tehotna40 ťažko povedať prečo jednému áno a druhému nie... Každé dieťa je iné... Niekto chváli camiliu nám napr nezabralo, gél na zuby som dávala dentinox...