V akom poradí vyrastajú prvé zúbky?

werenise
6. nov 2014

Ahojte mamicky,
V akom poradi vyrastaju prve zubky? Najskor dva dolne,dva horne a potom ostatne? Nasej dcerke vyrastli dva dolne,dva mesiace nic a zas nam vysiel spodny a prerezava sa dalsi dolny...
Som z toho zmetena a potesi ak ste sa stretli s niecim podobnym. Dakujem

aredhel
6. nov 2014

nie je to pravidlo ze najprv musia vyjst dva dolne, potom horne atd. 🙂 mojej dcere najprv vysiel jeden dolny, potom dva horne, potom druhy dolny a dalsi dolny, a tak to pokracovalo az kym jej nepovychadzali vsetky 🙂 ani som to nesledovala v akom poradi jej vychadzali tie dalsie 🙂 a netreba si s tym robit tazku hlavu...tak ako vo vsetkom aj v tomto je kazde dieta individualne 🙂

siska53
6. nov 2014

V akom sa im bude chciet.

pribinak
6. nov 2014

Zuby nemajú žiadne pravidla

bubinovci
6. nov 2014

aj nám najprv vyliezli 4 dolné až potom išli horné. je to individuálne 😉

marcelatje
6. nov 2014

Nám sa prerezali dolné jednotky a potom horné dvojky, taký upírsky štýl 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lydia15
6. nov 2014

spodna jednotka,potom o tři tyzdne horne styri zubky (vysli pocas troch tyzdnov) a hned druhy spodny.takže máme šest zubkov a budeme mat 9 mesiacov

liebling98
6. nov 2014

Väčšinou (ale nie je to pravidlo) idú prvé jednotky a dvojky dole a hore v náhodnom poradí. Potom idú štvorky ako prvé stoličky, potom trojky a nakoniec päťky. Ale zuby majú niekedy vlastnú hlavu a idú ako sa im chce.

zanazu5
6. nov 2014

ja som dnes malej objavila prve zubky, horne dvojky 😀

qtinka46
6. nov 2014

Myslim si presne to iste co tu pisu kocky, je to uplne individualne, nasa mala 2 hore 2 dole, a potom isli stolicky🙂 pokial to ide bez vacsich problemov (horucky, atd) tak sa nemusis znepokojovat ;)

didi51100
12. nov 2014

U kazdeho dietatka je to zrejme inak. Moj syn mal najprv dva zubky dole, potom dva hore. Za nimi nasledovali dvojky, trojky, a teraz sa prerezavaju stvorky a stolicky naraz. Nastastie to zvlada uplne bez problemov. 🙂