Ahojte, nasa mala ma 10mes a konecne jej vykukli prve zubky. Ale na moje velke prekvapenie sa jej ako prve prerezali horne dvojky. Po dolnych-hornych jednotkach ani chyru-ani slychu ☹ Vo vsetkych clankoch na nete som sa docitala ze idu prve dojne jednotky, horne jednotky, atd....
Tak sa chcem opytat ci niektorym vasim detickam rastli tiez zubky v nezvycajnom poradi? Dufam ze jej dorastu aj tie predne zubky 🙂
tak ako vsetko, aj toto môze byt u kazdeho dietatka ine..nas matko mal prvy zubok horny, potom mu vysiel spodny..no vyzeralo to...uzasne 😀 ..zubky mu nesli podla tabuliek, ale ako same chceli..ale vysli a ma ich krasne 😉 ..neboj dorastu..a nikdy nikde nikto nebude riesit v akom poradi mu isli, dôlezite bude, ze ich bude mat , bude sa o ne starat a ze budu zdrave 😉
ahoj, no vobec sa neznepokojuj...proste deticky su individualne a aj zubky im idu rozne. Moje malej dcerke, teraz ma 13m vysli sice ako prve zubky hned naraz dolne jednotky, ked mala 8,5m a potom o mesiac nato vysli horne dvojky..cize vyzerala ako maly upirik 🙂 horne jednotky jej vysli okolo 11m a teraz sa jej tlacia prve stolicky, teda stvorky, uz ich ma horne a aj jednu dolnu....a dolne dvojky nema stale...ale stolicky ano.
Ja to nijako neriesim...urcite vyjdu, ked pride ich cas.
Vobec sa neznepokojuj a neries tabulky v casopisoch....to je standard, priemer...proste len nemas priemerne dietatko, je svojske a asi mu nikto nepovedal, ze v casopise pisali, ze mu maju vyjst prve zubky dolne 🙂
Drzte sa.
ahoj. aj mojej malej vyšli prve zubky až v roku a prve išli horne trojky-takže vyzerala ako maly upír...a teraz ma dvaapol a nemá okrem posledných stoličiek ešte dolne dvojky!!! A že vraj asi ani nevyjdu.. ☹ 😒 😨
Aj ja som mala upírie dieťa, tiež jej išli prvé horné dvojky 😀 Po nich dolné jednotky, horné trojky a až potom horné jednotky. Do roka mala všetky zuby okrem zadných stoličiek, tie jej vyšli až po tretích narodeninách....
bud kludna u kazdeho dietata rastu inac hoci mojim detom rastli tak ako maju ale svagrinej malemu tiez vyrazili prve dvojky
Ved kazde dieta je ine, svojim sposobom jedinecne, nechapem preco sledujes v akom poradi jej rastu zubky, sak to nijak neovplyvnis, pride mi to ako hlupa otazka 😕
Este som nevidela dieta s nekopletnym mliecnym chrupom, fakt smiesna otazka
nam tiez prve vysli horne dvojky - vyzerali sme ako male upirciatko 😀
no vidis, nasa este horne dvojky nikde, zato stoliciek uz ma dost...
prve dolne jednotky a druhe horne dvojky, teraz sa tlacia horne jednotky v podstate ako tretie v poradi🙂
Buď kľudná, mojej prostrednej dcérke vyšiel prvý zúbok ako ročnej ( dosť neskoro, ale to by nebolo to najzaujímavejšie). Vyšli jej prvé štyri jednotky, dve dole a dve hore ... to by bolo oukej keby sa jej ako ďalšie zuby v poradí nezačali tlačiť 5-ťky stoličky !!!! Takže máme štyri 5-ťky a štyri 1-tky.
Dúfam, že najbližšie v poradí nebudú zuby múdrosti! 😀