Umývanie zúbkov

3. nov 2024

Dieta ma 8 zúbkov ale nijak nechce si nechať čistiť uz neviem co vymyslieť aj tv prstene pesničky aj v kúpeľni som skúšala umývať vo vani ak sa kúpe no nijako
Bude mať problémy so zubami?
Ako umývať ak nijako nechce dat umyť?
Berie kefku do rúčky ale kuse ?
Som zúfalá
Poraďte mi prosím

biglovemom
3. nov 2024

Lieky a umvyanie zubov slo na silu bohuzial.S kratkym vysvetlovanim preco sa to musi.

minesasubu
3. nov 2024

Treba umyvať aj ked nechce , 90% deti si zuby umyvať nechce
u nas to ide bud po dobrom alebo po zlom proste ho chytim a umyjem
ma 2r a kopu jeho kamošov uz bolo u zubara na vrtani lebo mali kazy takže za mňa umyť je lepsia aj lacnejška cesta

biglovemom
3. nov 2024

@minesasubu kamoskin syn- nechcel umyvat tak neumyvala.v 3r pod narkozou mu zuby osetrovali vyse 1000e platila( at)

Autorka moja bude mat 6r a uz dlho si da bez problemu zuby umyt a lieky tiez zje

beata_k
3. nov 2024

Ved ho postekli. Otvori usta jak vrata. Vela rodicov robi chybu, ze nerobi prestavku v umyvani zubov a dieta nemoze prehltat sliny a dusi sa s nimi. Tak samozrejme, deti odmietaju umyvanie zubov.

luliu
3. nov 2024

@biglovemom tak 6r a 8 zubov je neporovnatelny vek 😉

biglovemom
3. nov 2024

@luliu ?
Vyssie som pisala ze nasilu som cistila…

jesenzima
3. nov 2024

Po dobrom, alebo po zlom. U nás bolo pár krát po zlom, potom už nevymyslali. Sú veci, o ktorých doma nediskutujeme a deti to veľmi rýchlo pochopili ...

biglovemom
3. nov 2024

@beata_k ano aj na to treba brat ohlad👌🏻

kvetinka1918
3. nov 2024

Máme 10 mesačneho chlapceka má 8 zubov idú mu ďalšie a nechce si to dať umyť bohužiaľ tiež nasilu 👍

lubhomira
3. nov 2024

Syn bude mať 4 roky a umývame nasilu, v tomto som nekompromisná. Bol minulý týždeň aj na preventívke a zúbky má bez jedinej chybičky, takže to za to stojí 🙂

basulaak
3. nov 2024

Nasilu, zabalit do uteraku, uterak prilahnut a cistim. Pri placi aj tak otvara usta. Cize je to len v prospech. V 3 rokoch uz si pekne neha umyt zubky. A to som myslela, ze sa nikdy u nas nestane.

penelope2066
3. nov 2024

Dieťaťa sa nepýta či si chce zuby umývať.Vela rodičov to zanedbáva lebo dieťa nechce 🤦 a potom vyplakavaju,že má dieťa pokazené zuby...Nie vždy ide umývanie po dobrom,keď je to nutné tak aj násilu.

ronie338
3. nov 2024

Musia sa umývať. Aj keď nasilu. Môj máva obdobia. Áno alebo nie. Keď ako aj 4x denne si nechá, sam mi dá kefku, keď nie, prilahnem ho a ideme nasilu