Ahojte, mal niekto podobnú skúsenosť, že trvalý zub vykukol za mliecnym? Dnes sme vytrhli mliečny, ale zub trvaly bol bohužiaľ rýchlejší. Napravi sa to časom, či treba navštíviť zubara? Dá sa s tým vôbec voľačo robiť alebo už len strojček keď budú všetky zuby vonku? :/
aj syn mal tak dolne jednotky
tiez sme boli hned trhat mliecne, ako sme to zistili
a teraz ich ma uz uplne rovne
Ahoj,ano u nas oba tie spodne rastli trvale za mliecnymi. Jeden sme nechali vyrthnut zubarke,druhy sme nechali kym "sam vypadne". Oba trvale sa pekne posunuli dopredu.
@fiora94 syncek mal tiez dolne jednotky tak isto, a trvale obidva rastli v druhom rade...mliecne vypadli a trvale sa krasne posunuli na svoje miesto
aj moja dcera to tak mala asi na 3-4 zuboch a vyrovnali sa.
u nas bolo najhorsie, ze z 20 zubkov vypadli tusim len 2 prirodzene, zibarka ais 3 trhala a zvysok sme trhali my. teda vacsinou ja. pri tom samozrejme bolo kopec revu a kriku a polhodinove odhodlavanie sa dcery. ona uz aj sama prisla, ze potrebuje uz zub vyrhnut, ked bol uz an krajicku. nastastie to uz mame za sebou. posledny pred par mesiacmi.
Syn ma 11 rokov a este zostali stsle 2 mliecne.
Fuuu tak to dobre dlho vypadávajú.
Jasné že sa vyrovná a posunie na svoje miesto
Nerobit nic,trvaly sa vyrovna ani sa nenazdate..nas syn mal tiez takto zub za mliecnym,nevedela som si predstavit ako sa toto moze samo zrovnat,bolo to dost mimo..a ono naozaj,do mesiaca uz bol na mieste..