Mamičky mozu byt zo zubkov teploty uz piaty den? Dnes v noci 39st. Ked nema teplotu vobec nie je mrzuta ani nevyzera zeby bola nervozna zo zubkov . Plus opytam sa v piatok u dr cep 14(norma je 8 ). Moze byt aj crp zvysene aj ked len malinko?
@mariac91 choď pre istotu k lekárke,radšej "zbytočne" ako niečo podceniť. Zo zubkov taká teplota vraj nebýva,u nás okolo 38. Keď mal 39 skončil na antibiotikach a takáto horúčka sa po 24hod od začiatku užívania už neopakovala.
39 je velmi vysoka teplota a urcite nie je zo zubov, moze to byt hocico-viroza, zapal moc.ciest....na to je lekar, aby to zistil
Isla by som k doktorke.Mala sanca ze je to zo zubov.
Nas mal.taku zo zubkov....ale nikdy.nie viac nez tri dni
@mariac91 ahoj. Čo mala papa? Mlieko má materské alebo kravské? Nasadila by som kapucínku v prípade že ide o virusy/baktérie. Ale môže ísť aj o inú reakciu imunitného systému.napriklad alergickú. U nás sa takto prejavovala intolerancia laktózy. Po konzumácii mlieka do 1-2 dni dostal horúčku,ktoré mu trvali 3-5 dni. Potom začali sople,vysyp. Držím palce nech prídete na príčinu.
My sme mali neadekvatnu reakciu na ockovanie plus 6 nemoc, teploty vysoke ze sme skoncili v nemocnici na infuzkach, uz mala telo mramorove. Sla by som k doktorke
My sme akurát v stredu v noci dostali teploty do 39 stupňov, tiež som myslela že zúbky . Ziadne sopliky, žiadny kasel. Keď sa teplota stále vracala, šli sme na pohotovosť a zistili ze má herpanginu.
Treba skontrolovat este raz CRP.
Inak moj syn mall 6 tu chorobu a mal 6 dni teploty a az potom vysyp.
@mariac91 ja som mala synceka takto choreho. Zubky to urcite nie su. Prvy krat bolo CRP 8 nedala nam lieky teda ATB aj ked mal hrdielko zapalene. 3 dni sa trapil v 40 horuckach a to som nurofen s panadolom striedala kazde 3 hodiny. O 3 dni na kontrole stuplo CRP na 16 hnet nam dala ATB lebo zapal pokracoval. Este v ten den mal teploty a na druhy den uz vobec. Tiez nebol mrzuty ani nervozny.
@mariac91 zienky hlasime sa z nemocnice :/ mala ma pyelonefritidu - zapl hornych moc ciest oblicky a oblick panvicky :/ som nasrata na obvodnu lekarku lebo uz v piatok som u nej bola a odniesla aj moc , povedala ze kedze je piatok moc bude vysledok az v pondelok. Tak takto sme dopadli :( dakujem za rady , dobre ze som sa nedala odbit lekamri ze ide o zuby . Tymto chcem odkazat my sme matky a my vieme ked nieco nie je v poriadku
@mariac91 prajem skoré uzdravenie dcérke! ...Áno,nikdy sa netreba dať odbiť,keď ti materinský cit a inštinkt niečo hovorí. 🍀
@mariac91 uf skore uzdravenie tak to vas dost dr zanedbala! Neurobila vam crp? Ja som riesila teploty pred tyzdnom a pol moja dr nerobila zastupovala ju samozrejme diagnoza zuby! Ked nic ine nevidia tak to je ich diagnoza maly bol sice nervozny ale v ustach som mu ziadne nove zuby nevidela rast o tyzden a pol zas horucky uz aj par noci spal velmi zle tak som ska teda zas ale robila uz nasa dr a bola to angina napuchnute mandle atd podla mna to zacalo uz vtedy moja dr povedala ze ziadne zuby nevidi ze zubami to nebolo ani vtedy cize asi tak
Vam nech sacim skor polepsi malicka musela mat isto aj bolesti chudatko
@mariac91 prajem skore uzdravenie. Tiez sme takto skoncili pred 2rokmi v nemocnici zo zaplom moc.ciest a obliciek s teplotami 40 🤦♀️
Išla by som k pediatricke urcite
Ku ktorej dr chodis?? Kvp poliklinika...? Presne takto som ja s 3m synom skoncila v nemocnici s touto dg. 3den 39.5 - crp 30!!! Reku pohodicka. Na 4 den ze chodit nemusim!! A na 5 den stale 39.5 a crp 130. Odvtedy ked citam o premudrelych matkach co sa montuju dr do roboty sa mi otvara nozik v kapse. Raz som verila a takto sme dopadli.
My sme u Mudr. Krajciovej
No..nechcem strasit, ale moja dcera mala 6 dni horucky 39 a viac a mala zapal pluc.. inak treti den mala CRP 5.. takze, aj napriek tomu som sla znova k Dr. Hoci nikdy skor ako po 3dnoch horucok nechodim , nie sok uzkostliva.. ale 6 dni bolo moc.... boli to plucne chlamydie a mykoplazmy, Dr.ju hned poslala na rontgen a brala krv... zacalo to ako viroza,ale skocilo zapalom.
Aj u vas to bude nejaky zapal asi.
Uz citam,ze zapal obliciek..skore uzdravenie prajem
no urcite by som aspon zavolala pediatricke, od piatku moze byt crp uz podstatne vyssie