Ahojte, žienky akú najvyššiu teplotu mali vaše detičky zo zúbkov?
Ďakujem za odpovede a pekný večer
@tehotna40 aj 39,5... Pediatricka mi vtedy povedala, že väčšina pediatrov povie, že je to vysoká teplota kvôli zubkom, ale že má skúsenosti, že bývajú aj také vysoké teploty.. koľko už trvá teplota do koľko ju má? a ako máš staré dieťatko?
@monulka205 ahoj mala ma 8 mesiacov. Mala už aj asi pred dvoma týždňami ale ten tak 37.7, no dnes mala rano hnačku a teplotu 37.9 , dr povedala ze to je zo zubov ze jej mam dat probiotika a teplotu zrazat az nad 38. Pobede zaspala ,spala dve hodiny a keď sa zobudila mala 38.8. Skoro ma porazilo. Ale iné príznaky ze by bola chorá žiadne. Takže asi to sú zúbky.
@tehotna40 a nemala nikdy zápal obličiek? Zrazaj teplotu, dávaj tie probiotiká a ak sa ti to stále nebude zdať, kúp si v lekárni papieriky na vyšetrenie moču. A pri zubkoch niekedy detičky chytia šiestu chorobu, neviem či už mala... To majú detičky teplotu 3-4 dni a potom sa vyhadzu, teplota vtedy klesne. Nijako sa to nelieči, len to treba vydržať 🙂
@monulka205 nie nemala nikdy zapal
@tehotna40 tak možno bude mať šiestu chorobu, moč jej nepozerala?
@monulka205 a pri šiestej chorobe sú aj hnačky? Moc sme boli zaniesť asi 4 dni dozadu, mala ukazkovy
@tehotna40 môže mať hnačku, ale skôr z tej teploty, nie priamo zo šiestej choroby.. a stále má teplotu?
@monulka205 ano od včera.
@miselar dakujem veľmi pekne, uvidíme ešte v pondelok co tie stery
Vzdy do 39, raz som si myslela, ze su to zuby, no ked teplota nie a nie klesnut, isli sme k doktorke a bol to zapal nie zuby :/