Syn má fixný zubný strojček a je mu zle

spalviktoria
14. okt 2023

Syn má od štvrtka prvýkrát fixný zubný aparát ( strojček) a od vtedy( už tretí deň) mu je celý deň zle, aj teplotu mal. Nič mu nechutí jesť ani nechce veľmi piť . Máte niekto skúsenosť, žeby to mohlo byť od strojčeka?
Ďakujem

adri266
14. okt 2023

@spalviktoria Najskor viroza.

andrea78
14. okt 2023

@spalviktoria zhoda nahod, chytil virozu. Na zaciatku, kym si zvykne to moze boliet a je to neprijemne, no zdraveho po dni hladovky na dalsi den hlad jest donuti, vymysla moznosti, co a ako by zjedol. Tvoj ma navyse k nechutenstvu aj teplotu, to zo strojceka nebude.

adri266
14. okt 2023

@spalviktoria Inak, dcere som v prvych dnoch varila huste kremove jpolievky, vsetko som mixovala, na ranajky a desiatu dostala vyzivu. Ale zvykla si. Potom niekedy pobolievalo, ked sa drotiky dotahovali, no ma krasne zubky, som rada, ze to vydrzala.

danka2009
14. okt 2023

veru to môže byť spôsobené strojčkom... ja som mala strojček a po prvom dní som mala teploty a nechutenstvo a bola som u obv.doktorky a tá povedala že som zdravá a potom som volala zubárke a tá povedala že s tej bolesti mohla vzniknúť teplota ak bol niekde v ústnej dutine zápal atď... takže to treba určite riesiť lebo to budete riešiť každé doťahovanie stročeka, ako ja , ja som bohužiaľ musela dať kvôli tomu strojček dole a museli mi trhať zub a 600€ za strojček bolo preč...

koniarova
14. okt 2023

Aj podľa mňa to zo strojčeka môže byť. Preto by som ja volila neviditeľný,aby som si ho na tú hodinku mohla dať dole.

majlo1234
14. okt 2023

Boli to ako fras prvych par dni, treba vydrzat len, teplotu moze mat z nejakej virozy

iva33333
26. jún 2024

@danka2009 Prosim vas ,vy ste mali kazde dotahovanie strojceka teploty? Pisete,ze vam vytrhly zub potom.Bolo to z neho?Syn dostal vcera strojcek a ma teploty,ale zas uz aj par dni predtim na kupalisku mu bolo ,,tak vseliak" ,vtedy este nemal strojcek

iva33333
26. jún 2024

@spalviktoria Prosim vas presli synovy potom tie teploty? Z coho to mal? Nosi aj dalej strojcek? Synovy dali vcera strojcek a ma teploty a unaveny je strasne..Neviem ci akurat viroza,ci jedno s druhym aj so strojcekom.Dakujem

spalviktoria
autor
26. jún 2024

@iva33333 prešli mu asi po 2 dňoch, podľa mňa zo strojčeka, strojček ešte stále nosí ale kým si zvykol tak si dosť vytrpel( nechcel jesť skrz čoho aj schudol ,stále bol unavený...) ešte aj teraz (raz za mesiac chodíme nastavovať )keď ideme nastaviť strojček má problém dosť ho to bolí aj niekoľko dní kým si zvykne🤦, musí brať aj tabletky od bolesti. Ja som bola z toho na nervy, takže viem o čom hovoríte.