Dobrý deň. Mame 4mesačnu dcérku a na dasienku v miestach kde by mal byť očný zub sa jej objavila biela bodka, a vedľa nej tiež niečo bielaste. Bodka je na dotyk tvrdá ale netuším ci ide o zúbok.
@vevulik18 ale nemáme ešte ani jeden zubok. Očný žeby jej šiel prvý? Ako čítala som aj o tom. Ďakujem za odpoved
Jasné že zuby..aj môj syn mal 4 mes zuby...afta je pre také dieťa dosť bolestivá...
Nie su to perly?
@simca222sb takto z fotky mi to príde vysoko... Môžu byť zuby alebo aj perly.. A môže sa prerezavat hociktorí zúbok prvý 🙂
@cyberk
@lorin29 fiha nieco nove som sa vdaka vam naucila 😲😁... A to mam uz druhe dietata, ale o perlach som jakziv nepocula... Uz mam nacitane... https://najmama.aktuality.sk/clanok/mmh159c/co-...
A co tak vziat malu cajovu lyzicku a poklepkat...? 🤷♀️
@maminkadeticiek pokiaľ to nie je zúbok úplne prerezaný, aspoň spicka tak klepkat nič nebude
Ja si myslim ze su to perly…jasne mozete mat vynimocne dietatko ze jej v 4 mesiacoch ide ocny zub..ale to je podla mna fakt rarita,vacsinou chodia najskor spodne jednotky,horne jednotky a ocny zub vychadza niekedy az okolo 8-12mesiacov. Jasne moze to byt skor ale nemyslim si ze prvy by vysiel ten. Skor to budu perly
Zúbky podľa mna 🙂 aj naša tak mala