ahojte mamicky pomozte mi moja malicka mala 3 dni vysoke teploty do 39,5 a teraz sa osipala ma na teelicku male cervene vyrazky je strasne nervozna stale place nechce spat uz neviem co mam robit
Nebude to siesta choroba? Pytala si sa lekarky? Deti nemavaju teploty zvycajne len tak...
je to siesta choroba, nicim jej to nemasti , zajtra pozajtra jej to prejde.je to virusove ochorenie ktore ma babatko len raz potom je uz voci nemu imunne.nic sa neboj malej nic nebude
To zúbky určite nebudú. Teploty pri zúbkoch môžu byť, ale až tak vysoké a sprevádzané červenými vyrážkami po tele tak to nebýva. Ísť za dr. a tiež sa prikláňam k šiestej chorobe.
chod k doktorke to bude asi siesta choroba moja mala ju tiez mala z nicoho nic brutalne teploty a potom sa vyhadzala nas poslali na pozorovanie do nemocnice a tam nam na to dali fenistil keby som to vedela tak som jej ho mohla dat aj doma
🙂
Už si mal byť dávno u lekárky. Teplota 39,5 zo zúbkov nebude. Keby som mala zázračnú guľu, tak ti pomôžem. Ja by som sa z odpoveďami z MK neuspokojila. 😒
to zúbky niesu, ale 6 choroba ako to pisu maminy. Netreba nic robiť, nicim vyrazky nepotierat. To že sa ti vyhadzala znamena, ze by už horučky mať nemala, Je to vírusove ochorenie a prejde ako prislo, bohužial je neprijemne :(
6 choroba...aj my sme ju prekonali dva týždne dozadu....vysoké horúčky nikdy nemôžu byť zo zubov...
Hovorí sa - ze vyrázky su pri 6.chorobe posledné stádium... My sme si to prekonali tiez. Je ale dobre zájst k lekarke ... da jej zrejme fenistil (mozno nieco ine) ... Uvidite do utorka ..
urcite ide o 6. chorobu...pri zubkoch by take vysoke teploty byt nemali
Dobrý, áno 6. detská choroba, synček to mal ako 11.mesačný a dcéra ako 5 mesačná... žiadne lieky ani maste sa nedavajú, na 4 -5 den je po všetkom....
môže to byť 6. choroba,alebo teraz je rozšírení aj šarlach - tiež sa to prejavuje vysokými horúčkami a výsypom na telíčku - bruško, slabiny... + bolesť hrdla,ale to ti malá asi nepovie. Na tvojom mieste by som šla k Dr. a keďže je zajtra nedeľa, pondelok sviatok, nečakala by som a šla na pohotovosť, nech máš ty istotu,nech viete čo malej naozaj je a hlavne,aby sa malá zbytočne netrápila, už dosť dlho má vysokú horúčku. Radšej choď, vyšetria ju, dajú lieky, ty budeš pokojná a malá sa už bude liečiť 🙂
ako môžte povedať, že je to 6. choroba? 😠 Videli ste vyrážky? Ani lekár po telefóne by si toto netrúfol povedať!
@dominika69 pokiaľ má tvoja malinká tak vysoké teploty, treba ísť k lekárke- vôbec by nebolo na škodu,keby že sa pokúsiš aj moč odobrať a aj s tým ísť k nej
súhlasím s @nikuska265
už 3 dni??? a to si ešte nezašla za lekárom?? 😲
ja to tipujem na 6. pripadne 5. chorobu.....nie je to nic nebezpecne aj ked to znie hrozivo 🙂 kukni si na nete 😉
Pravdepodobne 6. choroba.