Ahojte, dcére dali strojček v októbri, má predkus, horné zuby dosť vpredu. Len mam otázku na tých, ktoré to poznáte, kedy asi vidieť nejaké prvé zmeny? *Zatiaľ sme nepostrehli žiadne zmeny. Viem, že je skoro, sú to cca 3 mesiace, ale tak zaujíma to dcéru, a teda dosť aj mňa. Ďakujem
@kacena4 no tak nam aj dr vravela, že približne dva roky bude strojček mať. Ďakujem za odpoveď.
Tak ja som zmenu videla až keď bol dole ale nemala som veľký rozdiel tak sa to ani nedalo poznať. Možno po pol roku, roku bude niečo vidieť.
Pri invisalign som videla zmenu po 4 dlahach, t.j
8 týždňov. Riešila som ozaj len predkus horných prednych 4 zubov
Dcéra mala Invisalign, zlepšenie sme videli už po mesiaci
Predkus + 1 nedorastený zub, ktorý nemal miesto
Ďakujem za odpovede, moja dcéra má klasicky fixný strojček, neviem presne, ako sa to volá, ale nie Invisalign. Zuby už má všetky von, na to dr čakala, pretože jej neskôr vypadávali mliečne. No a teraz teda čaká na zmenu, a je dosť netrpezliva. Ani som nečakala,že to nejako rýchlo uvidime, ale tak pýtam sa, že aké skúsenosti majú ostatní. Snáď tú zmenu aj uvidíme, pretože má dosť výrazný predkus.
môj syn mal vysunuté trojky, také upírie 🙂, má Invisaling 50 dláh, momentálne 32, nosí od mája a tie zmeny sú úžasné už teraz.
Pri fixnom trvá dlhšie kým vidieť výsledok. chce to len trpezlivosť.
@martinka13
@patka06 kolko to vyšlo?
Náš mal hore predkus,zuby inak rovné. Presne po roku mu ho dali dole a už má len retenčnú nplatňu. Ale cca po pol roku Dr.vravela že pekne vidieť že ustupuje.
No dcéra mala tiež predkus a fixný strojček horné a Dolne zuby, na fixny sme dávali gumičky každú noc a teda videli sme výsledky každý týždeň ako sa jej to posúva. Avšak môžete mať iný liečebný plán podľa rozsahu.
@maminatimka Komplet všetko 3000 Eur v roku 2020
@maminatimka cca 3000. Liečba trvala 1,5 roka. Cena závisí od počtu dláh. Synova vyšla 5000, dcére teraz naceniliuz na 6000
dcera nosila 2 roky skor ako po roku sme extra zmeny nevideli