Strojček na zuby

januska2
29. jan 2022

Chcem sa opýtať či aj vašim deťom padala ta kocka zo zubka. Hned v ten den mu spadli 4 boli dme hned optavili a teraz pozeram ze zase 1 je uvolnena az sa hanbim tam ist kedze nevhapali ako sa mu to podarilo. He to normálne ked to odpadne stalo sa to aj vam? Alebo kde robime chybu 😔😔😔

kacena4
29. jan 2022

zuby ma extremne krive a tym ze lanko je napnute casto odpadavaju. aj mojej zvykli. ked sa zuby posunuli viac k sebe vyrovnali sa uz neodpadavaju

januska2
autor
29. jan 2022

@kacena4 takže je to normálne teda, a stále keď odpadne treba ísť prilepiť. Nemám s tým skúsenosti keďže to ma len pár dni a neupozornili ma ze to bude padať. Iba sa pýtali čo jedol že nesmie nič tvrdé. A dávam si nato pozor.

kacena4
29. jan 2022

ano zvykne sa to urvat aj od jedla zleho zkusnutia. treba ist dat prilepit

januska2
autor
29. jan 2022

@kacena4 ďakujem musím ísť zase no dúfam že to nebude pravidelne každý týždeň 🤦‍♀️

mandzula
29. jan 2022

@januska2 dcéra mala brutál krivé a zámok nám neodpadol ani raz, našťastie.

januska2
autor
29. jan 2022

@mandzula tak ja už nerozumiem ako je to možné že je zase dole predné držia krásne teda všetky držia pekne len dole vzadu sa 2x odlepil

jaja1979
30. jan 2022

@januska2 len pekne choď, nemas sa za čo hanbiť, to je normalne... Aj mojim deckami to sem tam odpadlo. Musia mu to prilepiť, inak strojček nemá požadovaný efekt.