Strach zo zubárov

janka418
9. feb 2018

Ahojte maminky chcela by som poprosiť o radu. Boli sme s dcérkou u zubarky a povedala že jej treba vytrhnúť 2 zúbky ale nechcela si nechať tak nás poslala do Bratislavy na safarikovo námestie že tam jej dajú niečo na oblbnutie tak včera sme s ňou boli super prístup sestrička aj zubárka ju Prehovárali nech sa nebojí nech sa ide pozrieť ešte jej prichystala rozprávku sle nechcela vojsť ani do ambulancie začala vrieskat hádzať sa o zem tak hovorila že nech skúsime teda ísť čo je onkologicky ústav sv.alzbety že tam majú take horšie prípady tak dnes som tam volala dali mi kontakt na jednu zubarku ale keď dvihla sestrička ta mi povedala že oni majú postihnuté deti a že s trhanim zubov nemajú nič že nech ideme na chirurgiu. Chcela by som sa opýtať či nepoznáte nejakú stomatologicku chirurgiu kde majú milý prístup aj kde robia celkovú anesteziu keďže naša mala sa strašne boji a tým že kričí hádže sa a kope nohami tak asi bez toho to nepojde. Ďakujem

tanika
9. feb 2018

@janka418 Andel klinika v Hlohovci moja dcéra 9 ročná to podstúpila v celkovej narkoze maximálna spokojnosť prístup proste všetko je len jeden háčik všetko do platíš poisťovňa nič nepreplácali nakoľko dieťa nie je postihnuté ani nensvstevuje psychiatra . Ale stalo to zato robí to tam strašne super mudr. Rafajova a anestéziológ odporúčam len von skôr volať nakoľko to ho má dosť a chodia tam zo široká ďaleka .

lula313
10. feb 2018

My sme mali doktorku v škole a vzdy nám za vytrhnutý zub niečo dala, takze u nás sme k nej chodili ako na klavir, naschval sme si vyvyklavali mliečne zuby, aby mala čo trhat😀 moja mama bola vzdy nešťastná, keď pre mna prišla a ja zase o zub menej😂😂😂 alebo si pamatam, že ocino nám spravil slučku na zub a pripevnil o kľučku dverí, brali sme to ako hru a zabavu😉 uplácanie alebo hra by aj u nej nepomohli?

tova
10. feb 2018

@janka418 preco to potrebuje vytrhnut? aka je stara? mliecne zuby ked sa umyvaju kazdy den malokedy sa vytrhuju ked este nerastu trvale pod nimi.

evitka83
10. feb 2018

@janka418 family dental care

dassena
10. feb 2018

a to ta takto posielaju od dveri k dveram? nechapem? zubok ju boli alebo nie?

aleka
11. feb 2018

Ja mám panický strach dodnes...moja dcéra ho mala tiež. Snažila som sa s ňou chodiť od mala aby nemala taký strach ako ja. Ústa otvorila až pri 3 doktorke keď ju bolel zub ako 6 ročnú... Našťastie ju to prešlo... A treba vám vytrhnúť zub prečo? Mliečne sa netrhaju . Koľko má mala rokov?