Ahojte. S čím ste začali čistiť deťom zúbky prosím? Aká pasta. Ďakujem za poradenie.
@janba ďakujem 🙂, dcérka má 14mes. takže zatiaľ stačí len čistou vodou? Nemusím sa ponáhľať s pastou teda. Ešte som počula že s kokosovým olejom. Neskúšala som zatiaľ.
Od prveho zubka som cistila Elmex pastou.
@veronikas30 mne zubarka povedala ze s cistou vodou, pri paste hrozi riziko prehltania a teda idealne zlozenie nemaju ani tie detske,kefku treba kupit s co najmensou hlavickou
@veronikas30 tak, podla mna stačí čistá voda. Nechcela som, aby zbytočne prehĺtal pastu. Teda ju už vie, ako tak vypľuť, tak už je to lepšie.
@veronikas30 ja mam od zubarky info ze pastu az ked vie vyplut....
@veronikas30 tie úplne prvé len vodou a neskôr s Weleda, môže sa prehĺtať
https://www.weleda.sk/product/c/detsky-zubny-gel
Ďakujem Vám 🙂
@veronikas30 aj DM má prírodnú Alverde bez flóru, čo nevadí ak prehltne
@veronikas30 na odporucanie zubarky s cistou vodou
@veronikas30 nie normálne s florom od prvého zubu. V rakúsku máme také tabletky maličké najprv vodnou potom túto tabletku do úst. Ale skoro som prešla na pastu. Hocijakú čo máš od 0 rokov je ich kvantum
@veronikas30 Zatial bez pasty, len kefkou namocenu vo vode.
@lauriema ja mam dve deti. Prvy syn, intezivne dojceny, hlavne v noci. Zubky som umyvala, ale tak vselijako. V 20. mesiacoch mal medove zubky. Do svojich dvoch rokoch mal opravene 4 predne horne a stolicku. Takze som pri dcere uplatnila princip predbeznej opatrnosti a umyvala zubky dosledne. Polahla som ju a aj ked sa jej to nepáčilo, zubky som dosledne umyla. PS: pouzitie pasty od prveho zubka som mala odobrene nasou uzasnou zubarkou. Ma 5 rokov a zatial je bez kazu.
Ničím, len čistou vodou. Teraz mal 2 roky, prvýkrát som mu dala zubnú pastu, lebo už pýtal často moju.. a nechcela som mu dať moju proti krvácaniu ďasien 😃 kúpila som Perličku, bola to prvá, ktorú som v drogérii chytila do ruky, ale určite sú aj lepšie pasty